Agent securitate - Brasov

DEDEMAN

21-09-2016 | EXPIRA LA 21-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

* Asigura securitatea perimetrului exterior al magazinului
* Raspunde pentru paza si integritatea obiectivelor, bunurilor si valorilor
* Manifesta un comportament calm, amiabil si politicos, in relatia cu clientii companiei


CERINTE

* Atestat de agent de paza
* Disponibilitatea de a lucra in ture de noapte
* Simt dezvoltat al responsabilitatii, fara antecedente penale
* Atentie distributiva
* Harnic, perseverent si onest
* Abilitati de comunicare si lucru in echipa


BENEFICII OFERITE

* Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonus de performanta)
* Posibilitatea dezvoltarii in cariera


DESCRIEREA FIRMEI

Lider de piata in domeniul retailului de materiale de constructii si amenajari interioare, Dedeman se dezvolta continuu prin seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare, onestitate si harnicie. Acestea sunt valorile dupa care se ghideaza, pe care le pune in serviciul clientilor si pe care le incurajeaza si le cultiva la angajati, fiind mereu “dedicat” dezvoltarii lor profesionale.
In cei peste 20 ani de activitate, Dedeman a dezvoltat un management organizational occidental, cuprinzand traininguri si stagii de pregatire, activitati ce s-au reflectat in expertiza si fidelizarea angajatilor. Succesul acestui tip de management a dus la nominalizarea companiei noastre in revista Capital 2005, in topul companiilor care îşi tratează angajaţii cu respect, iar în 2006 pe locul 8 în topul firmelor pentru care merită să lucrezi. In 2010, Dedeman a fost al 4-lea cel mai mare angajator cu capital privat romanesc.
Capitalul uman este unul dintre cele mai importante atuuri ale noastre aducand plus valoare prin oferirea de produse si servicii excelente clientilor nostri si facand mereu proba valorilor noastre comune. De aceea, ii sprijinim si incurajam pe cei peste 8700 de angajati sa aiba initiative si sa se dezvolte personal si profesional, avand grija, in acelasi timp, ca acestia sa mentina echilibrul intre activitatea profesionala si viata privata.

Pentru mai multe detalii vizitati www.dedeman.ro