Sef Serviciu Retail

Banca Transilvania

03-06-2014 | EXPIRA LA 03-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordonarea consilierilor de clientela, a consilierilor vanzari carduri si a analistilor de credite persoane fizice din sucursala si din agentiile arondate (atat in cadrul aceleiasi localitati cat si din alte localitati).
Coordonarea intregii activitati de retail banking din Sucursala si din agentiile arondate in vederea atingerii si depasirii tintelor de vanzari stabilite, identificarea metodelor de vanzare, activare sau staff incentive care se potrivesc cel mai bine pietei locale respective, respectiv fiecarui produs de retail.
Coordonarea vanzarii de carduri, credite retail, internet banking, POS-uri/imprintere la comercianti si depozite persoane fizice precum si a activitatilor conexe legate de aceste activitati (alimentarea bancomatelor cu numerar)
Coordonarea activitatii de monitorizare si suport a clientilor existenti pentru fiecare produs de retail in parte, in concordanta cu normele specifice.
Sustinerea, prin intreaga activitate desfasurata, a cresterii vanzarii de produse de retail din BT.


CERINTE

Experienta profesionala: minim un an vechime in banca, preferabil pe un post comercial
Pregatirea necesara: studii superioare
Computer: Microsoft Word, Excel, PowerPoint,
Limba engleza
Capacitate de comunicare, negociere, organizare, coordonare a unui plan de implementare si a unei echipe, orientare spre client si spre rezultate, capacitatea de a urmari un plan de actiune precum si incadrarea in bugete si in perioade de timp prestabilite.


DESCRIEREA FIRMEI

Piesa centrala a GRUPULUI FINANCIAR BT
Management international
15% BERD – actionariat si peste 500 de banci corespondente in intreaga lume
Emitent transparent la Bursa de Valori Bucuresti
Peste 500 unitati in toata tara
Vizeaza calitatea si excelenta bancara, flexibilitate,
concept puternic de «client service»