INTERNATIONAL EXPERT ON CIVIL ENGINEERING

MANPOWER ROMANIA

14-12-2006 | EXPIRA LA 20-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Our client is a multinational company, specialised in the design, construction and management of the industrial engineering, which has operating since 1912 in the implementation and manufacturing of plants and machinery for the pumping, conveyance and distribution of water.


CERINTE

- 15 years experience in wwtp and in great sewage network in poor soil conditions.
- University degree in Engineering (Hydraulics, Civil, Installations, Electrical, Energetic, Mechanic) or Environmental Science.
- Good knowledge of English language.
- Professional experience in water treatment or water distribution systems or wastewater treatment or solid waste management.
- Participation in at least one international financed project (Phare, ISPA etc.) concerning environmental protection (water, waste sectors).
- Knowledge of relevant legislation in the field of water or waste management.
- Posibility to relocate in Braila.

- All applications will be treated as strictly confidential. Only suitable candidates will be invited for an interview.


DESCRIEREA FIRMEI

Manpower Romania este agentia de recrutare si plasare de forta de munca temporara si permanenta mereu aproape de tinerii studenti si absolventi.
Va cunoastem calitatile, asteptarile, dorintele, nevoile, cautarile si va oferim tot sprijinul nostru in construirea carierei la care visati. Impartasim astfel convingerea ca in orice loc este nevoie mereu de tineri valorosi.
Prin partenerii nostrii, companii de succes in toate domeniile de activitate, va propunem proiecte temporare si permanente care va dau sansa sa castigati o experienta cat mai vasta in medii de lucru diverse.

Agentia BUCURESTI: Bd. Unirii, Nr. 20, Sector 5, Cod 040107, Bucuresti
Fax: 021/301.85.41, E-mail: bucuresti@manpower.ro

Agentia TIMISOARA: Str. Medicinei, Nr. 1B, Cod 300041, Timisoara
Fax: 0256/309.482, E-mail: timisoara@manpower.ro

Agentia BRASOV: Bdul Grivitei, Nr.42, Brasov
Fax: 0268.428.850 / E-mail: brasov@manpower.ro

* Transmiterea unui CV ca raspuns la acest anunt direct pe site sau pe adresele de e-mail anuntate presupune acordul dumneavoastra fata de vizualizarea, procesarea si analizarea datelor dumneavoastra personale de catre reprezentantii Manpower Romania si de catre terti.