Director Agentie Braila

Astra Asigurari

16-04-2009 | EXPIRA LA 22-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Organizeaza activitatea agentiei
- Coodoneaza activitatea inspectorilor
- Desfasoara activitati administrative
- Raspunde de bugetul agentiei si al unitatilor teritoriale din subordine
- Monitorizeaza piata locala de asigurari
- Dezvolta si diversifica portofoliul de asigurari


CERINTE

- Minim un an experienta pe pozitie de conducere
- Experienta 2-3 ani in asigurari
- Absolvent studii superioare
- Cunostinte operare computer (pachet Microsoft Office): nivel mediu
- Abilitati de comunicare si negociere, lucru in echipa, orientare spre rezultate
- Carnet de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

Iti propunem cel mai atractiv sistem de recompensare din piata, bazat pe: salariu fix, indemnizatie de management, comisioane directe din vanzari, comisioane din administrarea retelei de inspectori, bonusuri de performanta, premii speciale: participari la conferinte, vacante cu familia platite de companie, etc.

Noi credem ca nivelul de educatie si dezvoltare pe care-l oferim angajatilor nostri are un impact major in a oferi clientilor servicii de o calitate din ce in ce mai buna. De-a lungul carierei in ASTRA vei fi incurajat si sustinut sa te dezvolti prin expunerea la situatii noi si provocatoare.

ASTRA a fost nominalizata de revista Capital ca fiind unul dintre cei mai buni angajatori din Romania datorita: sitemului de recompensare, conditiilor de munca, sistemului de instruire si promovare.

E-mail: irina.fetz@astrasig.ro


DESCRIEREA FIRMEI

ASTRA este cea mai mare companie cu capital romanesc, situata in primele 5 companii de top la nivel national. Traditia, stabilitatea financiara si oferta diversificata (peste 60 de produse de asigurare) ne recomanda ca partener de incredere pentru clientii nostri.
Credem in efortul sustinut pentru obtinerea de rezultate si rasplatim munca bine facuta. Acest lucru face din ASTRA un loc de munca special, dar in acelasi timp si provocator - noi actionam in baza unor decizii rapide si ne asteptam sa-ti placa un astfel de ritm.