Agent Achizitie Cereale

Barter Trading Romania SRL

26-02-2014 | EXPIRA LA 28-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Achizitie cereale, marirea portofiliului de furnizori, asistenta fermierilor cu care colaboreaza, implicare in executia contractelor.


CERINTE

experienta in achizitia cerealelor, cunoscator al pietei, portofoliu de fermieri


BENEFICII OFERITE

masina
telefon
bonusurile se discuta la interviu


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul de Firme " Barter" isi are inceputurile in anul 2000, odata cu infiintarea companiei Barter Trading Romania.

Bazandu-ne pe capital privat roman si strain, avem parte de o devoltare continua. Investim permanent si extindem serviciile din domeniile noastre de activitate.


Consideram ca Infrastructura si Logistica sunt elemente cheie in activitatea de comert produse vrac. In consecinta, acordam o atentie deosebita si alocam mare parte a capitalul de lucru dezvoltarii acestora.

Principala activitate desfasurata este de Comert produse cerealiere si seminte oleaginoase.


Participam activ, atat prin preluarea din camp, lotizarea functie de calitate, conditionare si depozitare, cat si prin contractarea acestora.

Venim in intampinarea producatorilor locali cu logistica transportului, asigurata prin departamentul dezvoltat intern si flota de masini detinuta. In sprijinul nostru vin si parteneriatele cu alti transportatori.
Prin dotarea tuturor punctelor de lucru cu laboratoare pentru stabilirea calitatii, identificam conditiile necesare depozitarii si operatiile necesare pentru conditionare.

Parteneriatele dezvoltate cu reprezentantele Caselor de Comert Internationale vin sa inchida acest proces, prin contractarea produselor pentru vanzare.