Manager productie abator

AGRIROFARMS SRL

06-08-2018 | EXPIRA LA 08-08-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele responsabilitati
(1.) Planifica, organizeaza, coordoneaza, monitorizeaza si controleaza direct activitatile de productie din cadrul sectiilor de fabricatie (abator pasari): incepand cu receptia materiei prime, lansarea in productie a comenzilor primite de la clienti, urmarirea executie productiei pe intregul flux tehnologic, depozitarea si pregatirea produselor in vederea livrarii catre clienti.

(2.) Participa la definirea operatiilor tehnologice specifice de realizare a produselor finite, semifabricatelor si de obtinere a produselor reziduale pe fiecare faza de fabricatie si la elaborarea specificatiilor tehnice de produs. Urmareste si verifica respectarea tehnologiilor de fabricatie de catre angajatii aflati in subordine.

(3.) Participa la elaborarea si implementarea obiectivelor operationale privind activitatea de productie, efectueaza periodic analize privind gradul de indeplinire a acestor obiective, intocmeste diverse documente operationale, situatii de lucru, studii si rapoarte de activitate in legatura cu activitatea de procesare desfasurata in cadrul sectiilor de productie pe care le inainteaza directorului general.

(4.) Defineste si implementeaza procedurile de lucru operationale la nivelul sectiilor de productiei, evalueaza activitatea personalului angajat in sectiile de fabricatie.


CERINTE

- Studii superioare (medic veterinar), cunoasterea procesului tehnologic de productie – abator pasari
- Expertiza tehnica in activitatea de productie in domeniu - minim 3 ani
- Experienta in conducerea si administrarea activitatii de productie - minim 1 an
- Cunostinte de operare PC: MS Office, experienta de lucru intr-un sistem informatic intergrat de tip ERP constituie un avantaj
- Cunostinte privind formularistica necesara si modul de intocmire a documentatiei privind activitatea desfasurata la nivelul sectiilor de productie, cunostinte solide privind intocmirea si implementarea procedurilor operationale de lucru pentru personalul aflat in subordine.
- Posesor al permisului de conducere categoria B
- Abilitatea de a lucra cu oamenii, de a coordona echipe
- Competenta, calitati şi aptitudini manageriale: planificare si organizarea muncii, abordarea problemelor, evaluarea si asumarea riscurilor, coordonarea si antrenarea operationala efectiva a resurselor umane in vederea realizarii obiectivelor de productie, controlul si evaluarea rezultatelor obtinute.
- Capacitatea de a lucra in conditii de stres, dinamic, proactiv, cu initiativa, capabil sa gaseasca solutii
- Corectitudine si flexibilitate


DESCRIEREA FIRMEI

AGRIROFARMS este o companie romaneasca tanara, cu capital strain infiintata in anul 2017, avand ca obiect de activitate abatorizarea si procesarea carnii de pui si respectiv cresterea puilor de carne in fermele proprii.