Instalator apa, canal

SC STYLE CONSTRUCT SRL

17-04-2023 | EXPIRA LA 17-04-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Executa lucrari de alimentare cu apa, bransamente canalizare, reparatii diverse ale coloanelor de apa si de canalizare;

Executa lucrari de asamblare si de montare a conductelor, aparatelor si obiectelor.


CERINTE

Cunostinte tehnice in retele edilitare de apa si canalizare;


BENEFICII OFERITE

Oferim conditii bune de munca precum si sansa de a lucra alaturi de o echipa dinamica si profesionista.
Pachet salarial atractiv
Abonament servicii medicale;
Tichete de masa;
Ne puteti transmite CV-ul pe adresa de e-mail : florina.ionescu@styleconstruct.ro sau ne puteti contacta la nr. de telefon 0722294127.
Locatia jobului se afla in Com. Bolintin Deal, jud. Giurgiu


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. STYLE CONSTRUCT S.R.L. dispune de personalul, materialele, mecanizarea si know-how-ul necesare executarii unei largi varietati de obiective de constructii, respectand conditiile impuse de proiectele de executie, indiferent de gradul lor de complexitate.
Angajaţii şi managementul sunt cele mai importante bunuri ale societăţii noastre. Criteriile de bază ale politicii noastre privind angajarea personalului sunt experienţa – din punct de vedere al vechimii în muncă şi al complexităţii lucrărilor executate anterior - gradul de calificare în specializare, cunoştinţele profesionale complementare şi cunoaşterea unor limbi străine – termeni de specialitate şi cunoştinţe de bază.
Preocuparea noastra constanta este raportul calitate – performanta – pret, seriozitate si promptitudine, ceea ce a condus la consolidarea cu fiecare an a imaginii societatii, mentinerea si extinderea clientilor cu fiecare an.