Reprezentant marketing publicitate

K.O.R.A. NETWORK MEDIA SRL

13-06-2012 | EXPIRA LA 13-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Reprezentantul marketing publicitate va avea un contract permanent part-time si va avea ca sarcina principala incheierea contractelor de client fidel cu cat mai multe cabinete/clinici/firme/centre de intretinere corporala (tot ce tine legat de sanatate si frumusete) si secundar: dezvoltarea sistemului de marketing online pentru un produs nou pe piata romaneasca, un produs de EXCEPTIE pentru mentinerea sanatatii (pe care firma il promoveaza deocamdata pe www.koranetworkbio.allshops.ro). Lucrul in marketing online, presupune faptul ca dumneavoastra veti putea incheia contracte de client fidel ONLINE (veti trimite oferta, contractul si invitatia tuturor firmelor inscrise pe site-urile partenere cu firma KORA NETWORK). Vom aplica metode usoare si eficiente, astfel incat in scurt timp sa avem un portofoliu bogat de clienti.
KORA NETWORK promoveaza si comercializeaza multe tipuri de produse, majoritatea fabricate de companii farmaceutice romanesti; o parte din ele sunt promovate pe: www.koranetwork.bizoo.ro si www.magazine-online.ro/koranetworkmedia.
Toti cei interesati vor primi informatii suplimentare si invitatia la un interviu online.


CERINTE

Este necesar sa aveti o gandire pozitiva, o atitudine optimista si sa doriti sa castigati bani !


DESCRIEREA FIRMEI

K.O.R.A. NETWORK MEDIA SRL va demara un Proiect nou pe piata romaneasca, proiect de nivel national pentru promovare alimentatiei si a unui stil de viata sanatos, importanta profilaxiei si consumul corect al suplimentelor nutritive. Proiectul va fi sustinut de companii farmaceutice romanesti si va dezvolta conceptul "sanatate prin educatie".