ASSISTENT MANAGER

LYNNA AQUA

28-09-2012 | EXPIRA LA 28-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sales and taking contact with potential clients by phone in the car business sector, fashion, furniture and other sectors that we are going to start with.
At the beginning mainly contacting people by telephone.


CERINTE

Languages:
English, Italian, German, Frence, Italian, Eventually also Flemish
Each of them should materialize 2 languages


BENEFICII OFERITE

the home rental paid


DESCRIEREA FIRMEI

S. C. LYNNA AQUA S.R.L este o societate comerciala, infiintata in 2005, cu capital integral privat romanesc avand ca obiect principal de activitate lucrarile de constuctii civile si industriale.
De la început, a cooperat cu parteneri experimentati şi puternici pentru executarea unor proiecte în România şi în strainatate.
Toate serviciile oferite de S.C. LYNNA AQUA.SRL sunt supuse unui program strict de asigurare a calitatii in stricta conformitate cu proiectul si codurile de executie.
Sistemul de asigurare a calitatii este organizat si mentinut pe baza unui manual de asigurare a calitatii ,periodic revizuit si actualizat in conformitate cu cerintele ASME şi ISO 9001/2000.
Echipa noastra dispune de echipament avansat din punct de vedere tehnic pentru prelucrari mecanice, sudare, tratament tehnic si testare,detensionare ,activitatea fiind bazată pe procedurile de lucru şi de inspecţie aprobate de către clienţi şi de inspectorii autorizaţi.
Specialistii nostri pot lucra cu oţel inoxidabil, cupru, nichel, aliaje de titan,in functie de nevoile clientului.
Construcţii recente ca Euro Tower, pasajul Basarab, pasajul Otopeni, cladirea de birouri Petrom City sunt doar cateva exemple ale unei lucrari foarte bine realizate de către compania noastră.