Maistru electrician

ABC Human Capital

27-06-2017 | EXPIRA LA 27-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Raspunde de organizarea si desfasurarea activitatii de productie la punctul de lucru repartizat de societate, in deplina securitate si pentru realizarea integrala a masurilor de buna functionare, exploatare si intretinere a utilajelor si masinilor incredintate, fiind organizatorul si conducatorul acestui punct de lucru.
- Raspunde de realizarea lucrarilor de constructii montaj sau dupa caz, de instalatii, izolatii, reparatii repartizate de conducerea societatii.
- Organizeaza punctul de lucru, repartizeaza lucrarile pe formatii sau echipe, supravegheaza executia lucrarilor pe tot timpul programului de lucru.
- Asigura realizarea programului cantitativ zilnic astfel incat toti salariatii sa-si realizeze salariile.
- Ia in primire materialele cu bon de consum de la magazia societatii si asigura aprovizionarea zilnica a echipelor cu materiale.
- Ia masuri de indeplinire si realizare a normelor de lucru si tine evidenta lor in vederea executarii lucrarilor incredintate echipelor.
- Raspunde de luarea masurilor de evitare a intreruperilor, stagnarilor si reducerea timpului neproductiv.
- Tine evidenta lucrarilor executate de fiecare echipa in vederea intocmirii rapoartelor de lucru impreuna cu seful de echipa sau muncitori.


CERINTE

- Absolvent al unei forme de invatamand tehnic superior
- Corectitudine, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii;
-Persoanele interesate pot trimite Cv-ul la adresa de e-mail:iuliana.apopei@abchumancapital.ro


DESCRIEREA FIRMEI

ABC Human Capital – Agentie de recrutare & Executive Search, dezvolta din anul 2005 proiecte de headhunting si recrutare pentru mai mult de 250 de companii prezente pe piata din Romania. Majoritatea proiectelor derulate de agentia noastra se adreseaza pozitiilor de middle si top management, insa compania are experienta si in recrutarea de personal pentru posturi entry level.
Gama serviciilor noastre este alcatuita astfel incat sa raspunda nevoilor companiilor client ― de la selectia si recrutarea personalului, pana la evaluarea profesionala a candidatilor sau a personalului angajat, precum si implementarea de programe de sustinere a persoanelor vizate readaptarii la noile exigente ale pietei fortei de munca.

Portofoliul nostru de clienti: http://www.recrutaresiselectie.ro/portofoliu/
Ce oportunitati de cariera oferim:
http://www.recrutaresiselectie.ro/joburi/
Contact:
http://www.recrutaresiselectie.ro/contact/