REFERENT MARKETING

PSIHOSELECT

25-07-2009 | EXPIRA LA 31-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- organizare evenimente prin care sa fie promovata imaginea companiei, participare la targuri si expozitii, organizare si participare la prezentari la clienti
- responsabil de imaginea firmei pe piata (realizare newsletere pentru clienti si colaboratori, responsabil cu site-ul companiei, revizuirea si optimizarea catalogului firmei)
- identificarea potentialilor colaboratori, negocierea contractelor si mentinerea relatiei cu acestia (firme de advertising)


CERINTE

- absolvent de studii superioare (avantaj specializarea marketing)
- experienta pe un post similar (minim 3 ani)
- cunostinte operare PC (MsOffice, Internet, Corel Draw sau Photoshop)
- cunoasterea limbii engleze la nivel avansat


DESCRIEREA FIRMEI

Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 7 ani pe piata din Rom¿nia. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management. Pe l¿nga serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training.

Clientul nostru, companie de prestigiu ce ofera solutii complexe clientilor sai la nivel national (proiectare, productie, comercializare si livrare, montaj si service) pentru tratarea si epurarea apelor uzate, menajere si industriale