Promoter/Barman/Agent de vanzari de top pentru cafenele de top

Regele Cafelei SRL

01-04-2013 | EXPIRA LA 01-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania noastra este momentan in cautare de personal de vanzari si promoteri cu experienta in domeniul espressoarelor profesionale de cafea si cu o buna intelegere a dinamicii pietei cafenelelor.
Divizia noastra de cafea gourmet (peste 100 RON/kg) doreste sa vina in intampinarea clientilor noi prin colaborarea directa cu adevaratii cunoscatori ai industriei cafenelelor - barmanii sau agentii cu experienta - acestia fiind cei mai in masura sa inteleaga si sa cantareasca toate variantele propuse.
Sarcina principala a agentului sau promoterului este de a incheia contracte de furnizare produse profesionale in materie de cafea gourmet, espressoare si servicii de consultanta catre potentiali clienti baruri,cafenele, restaurante, hoteluri etc. Pentru aceasta agentul va propune produsele noastre si va organiza o sesiune de prezentare/degustare unde se acorda tot suportul logistic necesar.
Dupa obtinerea unui contract agentul de vanzari sau promoterul va efectua preluarea comenzilor de aprovizionare cu marfa va raspunde eventualelor intrebari/cerinte ale clientului. De asemenea se va asigura de plata facturilor scadente.
Candidatii care se califica vor beneficia de un curs de vanzari gratuit unde se va face si o prezentare completa a produselor si serviciilor noastre.


CERINTE

Candidatul este fie din interiorul business-ului HoReCa (barman,manager etc) sau este agent de vanzari momentan pe alte produse decat cafea (bauturi alcoolice, racoritoare etc).

Alte cerinte:

- entuziasm si dorinta de a castiga mai mult din pozitia jobului actual;
- dorinta de a stii mai multe si de a invata lucruri noi din domeniul in care activati;
- stabilitate la ultimul loc de munca min 1 an;
- seriozitate demonstrabila cu referinte de la toti angajatorii;
- fler in vanzari / putere de convingere;
- pentru barmani - experienta barista intr-o locatie de top gen cafenea,hotel etc
- pentru agentii de vanzari - experienta in lucrul cu locatii de top din zona alocata, preferabil pe cafea sau bauturi alcoolice.
- o buna intelegere a dinamicii pietei de cafea gourmet;
- interes/pasiune pentru cafea si prepararea cafelei.


BENEFICII OFERITE

- comision foarte atractiv si rulaj predictibil (detalii dupa aplicatie)
- nu necesita timp in plus;
- nu necesita schimbarea locului de munca actual;
- cunostintele tale actuale + cunostintele dobandite de la noi = posibilitatea inceperii unei afaceri pe cont propriu