Director Tehnic

Job Connect

23-01-2015 | EXPIRA LA 22-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana cu o istorie de aproximativ 50 de ani in productia de cablaje pentru industria electrocasnica si industria automotive. Compania isi desfasoara activitatea in trei tari, Germania, Ungaria si Romania.
In Romania este prezenta din anul 2003 si in prezent produce cablaje pentru unele dintre cele mai cunoscute companii din domeniul electrocasnic si automotive.

In activitatea dumneavoastra zilnica de Director Tehnic veti fi responsabil de alcatuirea planului de productie, de asigurarea calitatii si respectarea termenelor de productie. Veti colabora cu Directorul General si cu subordonatii dumneavoastra in vederea realizarii obiectivelor de productie. De asemenea, veti coordona departamentul de calitate si mentenanta.


CERINTE

Fabrica are sediul in Baia Mare si in momentul de fata, suntem in cautarea unui Director Tehnic care sa se alature echipei. Suntem in cautarea unei persoane cu studii de inginerie, o persoana care doreste sa se implice profesional pentru o perioada lunga de timp si care are experienta in domeniul automotive. De asemenea, cunostintele bune de limba germana la nivel conversational sunt obligatorii pentru a putea desfasura activitatea pe acest post.

Daca informatiile prezentate mai sus sunt interesante pentru dumneavoastra, sunt incantata sa discutam mai multe detalii despre acest post.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.