Colaborare part-time

Confidential

20-05-2014 | EXPIRA LA 19-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descriere activitate:

Firma este specializata in solutii pentru cercetare si strategie marketing. Activitatea curenta consta in cercetari atat cantitative, cat si calitative pentru companii care activeaza in Romania si in straintate.
Prin intermediul instrumentelor de cercetare specifice vizam identificarea cailor de a imbunatati imaginea brandurilor si de a stabili nivelul de satisfactie fata de serviciile oferite.

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania.

Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national.


CERINTE

Profil candidat:

Colaboratorul pe care il cautam:

- Locuieste in: Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Satu Mare, Agnita, Alba Iulia, Turda, Dumbraveni, Sighisoara, Medias, Blaj, Cisnadie.
- Are acces la internet
- Are un animal de companie
- A fost cel putin o data intr-o sala de jocuri

Si, in plus:
- Este autonom
- Este riguros
- Detine spirit de analiza si sinteza
- Este disponibil intr-un program flexibil
- Se simte confortabil in evaluarea serviciilor premium

Pentru indeplinirea cu succes a cerintelor sunt esentiale respectarea termenelor limita, a instructiunilor si scenariilor de actiune.


Informatii suplimentare:

Recompensarea se va realiza individual, pentru fiecare actiune reusita.


BENEFICII OFERITE

-Detalii in cadrul interviului.