Manager Asistent (Research si Avizat proiecte eoliene; full-time sau part time, 90% remote)

XAL Wind SRL

31-01-2021 | EXPIRA LA 31-01-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

- research-ul (cercetare/investigare) si analiza indicatorilor economici pentru noi contacte de business (in baze de date online) si contactarea acestora pentru initierea unei relatii de afaceri.

- obtinerea de avize de la autoritati (de la certificate de urbanism pana la autorizatie de construire);


CERINTE

Contactati-ne daca (de preferat) sunteti din Bacau si daca excelati la cel putin doua din aspectele de mai jos:

Integru, razbatator, bun negociator, sociabil, creativ, bun diplomat, perseverent, curios, atent la detalii, meorie buna, bun investigator.


BENEFICII OFERITE

Se ofera recompense pentru rezultate exceptionale (viteaza si calitate in executie, inainte de termen, pentru initiative generatoare de valoare sau de economii).


DESCRIEREA FIRMEI

XAL este o companie dintr-o organizație care s-a mentinut stabila de la inceputurile sale in afaceri, din anul 2000. Detine prima eoliana industrială montata in Romania in 2005 (VESTAS V47 de 660kW ) si livreaza in continuare energie electrica in reteaua nationala.

De la cel mai vechi producător eolian industrial din tara, am evoluat treptat la a fi (dupa multinaționalele ENEL, CEZ, EDP, MON etc.) cel mai mare mic producator (8 parcuri eolienne operationale in administrare). Desi suntem o echipa restransa, reusitele au venit datorita integritatii si implicarii fiecaruia, devenind si pasionati de energie/eoliene.

Dorim sa exploram noi orizonturi profesionale, sa cream noi oportunitati si locuri de munca si cautam in permanenta oameni valorosi, cu un talent anume, util intr-o echipa tanara in dezvoltare.

Daca esti pasionat de eoliene, scrie-ne, poate vei fi "omul potrivit la momentul si locul potrivit"!

Cu drag,

Oana C.