Recrutam personal pentru postul de Asociat de vanzari

SC MOLDOVA IMOB SRL

07-04-2016 | EXPIRA LA 09-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Imobiliara MOLDOVA IMOB recruteaza personal in vederea ocuparii postului de asociat de vanzari.


CERINTE

Agentul imobiliar trebuie sa fie o persoana cu caracter puternic, determinat, hotarat, implicat si activ.


BENEFICII OFERITE

Muncești din greu pentru fiecare tranzacție realizată. Vizionări, negocieri, promovare, emailuri, telefoane, campanii de marketing, etc. pe vânt sau pe ploaie, în soare sau pe ninsoare. iar atunci când finalizezi o tranzacție imobiliară, trebuie să împarți comisionul muncit, cu alții! Oare de ce?!? La MOLDOVA IMOB, recunoaștem că AGENTUL IMOBILIAR este factorul determinant al fiecărei tranzacții imobiliare. Tocmai din acest motiv, fiecare agent imobiliar MOLDOVA IMOB, păstreaza pana la 80% din valoarea fiecărui comision încasat! Nu ai costuri ascunse, știi mereu cât ai de primit sau plătit!


DESCRIEREA FIRMEI

Asteptarile clientilor intr-o tranzactie imobiliara sunt solutionarea problemelor locationale, financiare, juridice si functionale. Avand avantajul unei experiente complexe pe piata imobiliara stim sa inchidem tranzactia care intruneste toate aceste aspecte.

Dorinta noastra de a solutiona eficient nevoile clientilor, s-a concretizat in crearea departamentelor specializate, dedicate segmentelor: rezidential, birouri, comercial, industrial si terenuri. Suntem agentia imobiliara cu cele mai multe oferte active si actualizate de pe piata, si reprezentam exclusiv cele mai renumite imobile bacauane. Ne adaptam constant la trendurile pietei, fiind intotdeauna cu un pas inaintea concurentei.

Cele mai importante cladiri de birouri, cartiere de case/vile, blocuri sunt promovate la cel mai inalt nivel de catre compania noastra. Tranzactiile pe zona comerciala (vanzari/inchirieri spatii comerciale, industriale) sunt activitati principale in cadrul agentiei, clientii formati si contactele de care dispunem ne ajuta foarte mult la incheierea acestora, iar modul de promovare si incheiere al tranzactiilor duc la recomandari, care pentru noi sunt principala si cea mai buna reclama.