Personal magazin Cora Bacau

SC Romania Hypermarche SA

24-07-2021 | EXPIRA LA 06-08-2021

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa Cora Bacau cu casieri, lucratori comerciali si vanzatori.
Ajutati-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi !


CERINTE

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Bacau, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0374.173.900.
Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!