LOGISTIC TRAINER

SC FARES TRADING SRL

16-12-2021 | EXPIRA LA 23-12-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

---instruirea gestionarilor și consultantilor de vanzari prin telefon noi angajați, la punctele de lucru ale companiei ,din zona alocată
---înlocuirea gestionarilor și a consultantilor de vanzari prin telefon, în perioada în care aceste posturi nu sunt ocupate, sau în perioada concediilor, la punctele de lucru ale companiei, din zona alocată
---efectuarea inventarelor la punctele de lucru ale companiei din zona alocată, când e cazul.


CERINTE

---disponibil deplasări, inclusiv relocări – CONDIȚIE OBLIGATORIE
---să dețină abilități de comunicare și prezentare
---atitudine pozitivă, dispusă să învețe
---cunoștințe minime de contabilitate primară.


BENEFICII OFERITE

--salariu fix motivant plus venituri variabile în perioada în care se înlocuiesc posturile vacante
--diurne și bonusuri pentru zilele de deplasare
---mașină și telefon.


DESCRIEREA FIRMEI

Povestea Fares începe de pe timpurile strămoşilor daci, care ştiau multe minuni despre plante, sănătate şi viaţă. A renăscut în 1929, la poalele Sarmizegetusei, în mâinile vizionarului farmacist Farago, care şi-a dedicat viaţa plantelor medicinale.
În prezent, lucrurile bune sunt create exact în acelaşi loc în care Andrei Farago a pornit în această călătorie, iar plantele sunt cultivate pe zeci de hectare întinse în afara Orăştiei, în aer proaspăt.
Calitatea produselor Fares este prioritatea fiecărui membru din echipa Fares. Ca orice lucru preţios, calitatea se obţine doar cu multă perseverenţă şi respectând principiile care ne-au adus încrederea clienţilor noştri.