Inginer energetician MT, part time, 4000Lei/luna; full time 8000Lei/luna + sporuri, net. 2 posturi

XAL Wind SRL

14-05-2023 | EXPIRA LA 15-05-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o echipa de tineri ingineri pasionati, care desfasuram activitati de intretinere si operare a unor statii de medie si inalta tensiune(6.3kV, 20kV si 110kV). Cautam un coleg, de asemenea pasinonat, insa cu experienta in a ne oferi consultanta si a elabora de studii de solutie, pentru racordarea la SEN (20kV si/sau 110kV) si respectiv proiecte electrice de executie, iar apoi sa ne coordoneze implementarea acestora.

Activitatea se va desfasura in partea de est a tarii, astfel este binevenit orice candidat din aceasta sona (BC, VN, GL, BR, VS, SV, IS etc.).


CERINTE

Absolvent de studii superioare în domeniul ingineriei electrice, cu experienta in elaborarea proiectelor de racordare la SEN, inclusiv a studiilor de solutie.


BENEFICII OFERITE

Oferim flexibilitate in programul de lucru, pachet salarial competitiv (4000lei part time; 8000Lei program full time) si recompense reale, prin formule clare de alocare.
Avem doua posturi disponibile (unul part time si unul full time).

Pentru candidatul care se dovedeste a fi foarte capabil si implicat, ii oferim pe langa optiunea de relocare (masina, chirie in apartament in bloc nou) si optiunea de a deveni partener in cadrul firmei, urmand a avea venituri semnificativ mai mari, raportat la rezultate.


DESCRIEREA FIRMEI

XAL este o companie dintr-o organizație care s-a mentinut stabila de la inceputurile sale in afaceri, din anul 2000. Detine prima eoliana industrială montata in Romania in 2005 (VESTAS V47 de 660kW ) si livreaza in continuare energie electrica in reteaua nationala.

De la cel mai vechi producător eolian industrial din tara, am evoluat treptat la a fi (dupa multinaționalele ENEL, CEZ, EDP, MON etc.) cel mai mare mic producator (8 parcuri eolienne operationale in administrare). Desi suntem o echipa restransa, reusitele au venit datorita integritatii si implicarii fiecaruia, devenind si pasionati de energie/eoliene.

Dorim sa exploram noi orizonturi profesionale, sa cream noi oportunitati si locuri de munca si cautam in permanenta oameni valorosi, cu un talent anume, util intr-o echipa tanara in dezvoltare.

Daca esti interesat de energie, scrie-ne, poate vei fi "omul potrivit la momentul si locul potrivit"!

Echipa XAL