ECONOMIST (analist financiar-contabil cu aptitudini manageriale) Full sau Part-time

XAL Wind SRL

04-12-2021 | EXPIRA LA 04-12-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

Analiza si cercetare:
Investighează istoricul societăților care urmeaza a fi preluate, analizează documentele financiar-contabile inainte de achiziție/fuziune, identifica elemente esențiale de corectat/îmbunătățit, propune si implementează soluții. După preluare urmărește atent evolutia contabila cat si financiara a societăților.

Business development:
Identifica solutii de dezvoltare, opțiuni de finantare diverse (bancare, investitori privați, crowd funding etc.) si gaseste solutii pentru a le implementa.

Despre angajator:
Suntem o echipa de tineri perseverenti care am început din facultate activitati investiționale in SUA. Am continuat in ultimii ani in Germania si ne concentrăm din ce in ce mai mult acasa, în România, unde am revenit cu plăcere si cu intenția de a ramane. In prezent gestionam 8 companii cu valoarea activelor de aprox. 17 mil. eur si profit anual de 1.5mil Eur.

Reprezentam investitori externi si ne străduim să facem nu doar plasamente pasive de capital ci sa ne implicam si in dezvoltarea si imbunatatirea managementului actual al business-urilor preluate (in special din domeniul producției si serviciilor).


CERINTE

Persoana pe care ne-o dorim in echipa: curioasa, perseverenta, care debordează de idei, energie, initiativa si pentru care nu exista "nu stiu", "nu se poate", "nu e treaba mea". Are un caracter si o educație bună, este implicată si adaptabila usor la nou si la efort intelectual.


BENEFICII OFERITE

Motivare profesională si financiara:
Oportunitatea de a evita rutina, de a îmbunătăți odată cu managementul si viețile echipelor de oameni din business-urile preluate. Posibilitatea de a călători ocazional si de a evolua personal si profesional in diverse domenii.

Financiar, fata de venitul lunar stabil, cuantificat în funcție de cate de capabila este persoana si de rezultatele sale lunare, de timpul pe care il poate aloca job-ului (part time sau full time) veniturile sumplemntare se adauga in baza valorii adaugate obtinute (volum finantari obtinute, imbunatatire indicatori esentiali etc.).

Spre exemplu: putem incepe cu 4000Lei net lunar (venit stabil) pentru competențe medii și ajunge dupa mai puțin de un an la peste dublu daca rezultatele sunt semnificative ( in baza unei formule pentru cuantififarea rezultatelor).


Esti binevenit si daca abia ai absolvit studiile si nu ai experienta, dar dovedești că ai celelalte atuuri de mai sus. Avem disponibile cel putin doua locuri in echipa, din care pentru unul experienta(de peste 1-2 ani) este necesara.

Asteptam cu interes sa ne contactezi!

Echipa Green Energy Grup S.A.


DESCRIEREA FIRMEI

XAL este o companie dintr-o organizație care s-a mentinut stabila de la inceputurile sale in afaceri, din anul 2000. Detine prima eoliana industrială montata in Romania in 2005 (VESTAS V47 de 660kW ) si livreaza in continuare energie electrica in reteaua nationala.

De la cel mai vechi producător eolian industrial din tara, am evoluat treptat la a fi (dupa multinaționalele ENEL, CEZ, EDP, MON etc.) cel mai mare mic producator (8 parcuri eolienne operationale in administrare). Desi suntem o echipa restransa, reusitele au venit datorita integritatii si implicarii fiecaruia, devenind si pasionati de energie/eoliene.

Dorim sa exploram noi orizonturi profesionale, sa cream noi oportunitati si locuri de munca si cautam in permanenta oameni valorosi, cu un talent anume, util intr-o echipa tanara in dezvoltare.

Daca esti pasionat de eoliene, scrie-ne, poate vei fi "omul potrivit la momentul si locul potrivit"!

Echipa XAL