Depanator echipamente electrice diverse, cu experienta (part time, 50-100h/luna 3000Lei/luna; full time 6000Lei/luna, net) 2 posturi

XAL Wind SRL

12-02-2023 | EXPIRA LA 14-02-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Diagnosticheaza defecte, inlocuieste/repara piese/placi de baza in diverse cabinete electrice si de control utilaje de joasa tensiune. Experienta cu PLC-uri reprezinta un avantaj.


CERINTE

Experienta in depanare echipamente electrice cat mai diverse este binevenita.


BENEFICII OFERITE

Oferim flexibilitate in programul de lucru, pachet salarial competitiv (part time, 50-100h/luna 3000Lei/luna; full time 6000Lei/luna) si recompense reale, prin formule clare de alocare.


DESCRIEREA FIRMEI

XAL este o companie dintr-o organizație care s-a mentinut stabila de la inceputurile sale in afaceri, din anul 2000. Detine prima eoliana industrială montata in Romania in 2005 (VESTAS V47 de 660kW ) si livreaza in continuare energie electrica in reteaua nationala.

De la cel mai vechi producător eolian industrial din tara, am evoluat treptat la a fi (dupa multinaționalele ENEL, CEZ, EDP, MON etc.) cel mai mare mic producator (8 parcuri eolienne operationale in administrare). Desi suntem o echipa restransa, reusitele au venit datorita integritatii si implicarii fiecaruia, devenind si pasionati de energie/eoliene.

Dorim sa exploram noi orizonturi profesionale, sa cream noi oportunitati si locuri de munca si cautam in permanenta oameni valorosi, cu un talent anume, util intr-o echipa tanara in dezvoltare.

Daca esti interesat de energie, scrie-ne, poate vei fi "omul potrivit la momentul si locul potrivit"!

Echipa XAL