Consultant financiar-contabil, part time (10-60h/luna 2500Lei); 2 posturi disponibile

XAL Wind SRL

12-02-2023 | EXPIRA LA 14-02-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o persoana pasionata de domeniul economic si administrativ, perseverenta, atenta la detalii si la curent cu noile modificari legislative. Va verifica, propune si implementa solutii de corectie/imbunatatire a activitatii fiecarei firme. Fiecare societate are un volum redus de documente/tranzactii (in medie sub 100/firma), insa valorile sunt relativ mari si astfel ne dorim sa evitam erori in activiatea administrativ-contabila, pe cat posibil.


CERINTE

Absolvent de studii superioare in domeniul economic, cu experienta si disponibilitate in a se implica intr-un al doilea job, project based/part time.


BENEFICII OFERITE

Oferim posibilitatea de a promova, flexibilitate in programul de lucru, pachet salarial competitiv (10-60h/luna => 2500Lei, net) si recompense reale, prin formule clare de alocare, daca se genereaza economii si/sau venituri suplimentare din solutiile propuse/implementate.


DESCRIEREA FIRMEI

XAL este o companie dintr-o organizație care s-a mentinut stabila de la inceputurile sale in afaceri, din anul 2000. Detine prima eoliana industrială montata in Romania in 2005 (VESTAS V47 de 660kW ) si livreaza in continuare energie electrica in reteaua nationala.

De la cel mai vechi producător eolian industrial din tara, am evoluat treptat la a fi (dupa multinaționalele ENEL, CEZ, EDP, MON etc.) cel mai mare mic producator (8 parcuri eolienne operationale in administrare). Desi suntem o echipa restransa, reusitele au venit datorita integritatii si implicarii fiecaruia, devenind si pasionati de energie/eoliene.

Dorim sa exploram noi orizonturi profesionale, sa cream noi oportunitati si locuri de munca si cautam in permanenta oameni valorosi, cu un talent anume, util intr-o echipa tanara in dezvoltare.

Daca esti interesat de energie, scrie-ne, poate vei fi "omul potrivit la momentul si locul potrivit"!

Echipa XAL