Casieri si vanzatori produse proaspete

SC Romania Hypermarche SA

03-11-2021 | EXPIRA LA 11-11-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa din magazinul Cora Bacau cu vanazatori produse proaspte si casieri: prezinti produsele clientilor, ii servesti cu produsele dorite sau scanezi produsele clientilor, incasezi si oferi bonul aferent.


CERINTE

Ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna, beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.
Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare(a)cora.ro sau suna la 0374.173.977. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!