Broker Asigurari

Destine Broker de Asigurare

31-07-2013 | EXPIRA LA 30-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Brokerul in asigurari stie ca doar el este responsabil pentru suma de bani pe care vrea sa o castige. Stie ca el are o afacere proprie pe care, daca o gestioneaza bine, ii poate aduce beneficii foarte mari. Daca nu e o afacere profitabila, stie singur ca este doar rezultatul implicarii sale.


CERINTE

Dorim langa noi doar acele persoane care au incredere in fortele proprii si vor sa conduca propria afacere astfel incat sa le aduca si rezultatele dorite. Daca iti este teama ca nu vei reusi, iti spunem de pe acum ca nu te vrem in echipa noastra. Ne face placere sa lucram cu persoane hotarate, care stiu ce vor.
Pentru a incepe afacerea aveti nevoie de un calculator, o imprimanta si un scanner.
In ultima vreme, toti cei care intermediaza asigurari in Romania sunt obligati prin lege sa dea examen pentru a se autoriza in acest domeniu. Pregatirea profesionala si examenul costa 400 lei. Aceasta e un lucru imbucurator pentru ca vor fi mai putini cei care vor face din aceasta activitate o adevarata profesie. Vor fi mai putini insa veniturile lor vor fi mai mari, se intelege de la sine.


BENEFICII OFERITE

Daca ati citit in ultima vreme vreo stire despre brokeri, ati putut observa ca de la an la an intermediaza tot mai multe asigurari si in consecinta si veniturile lor sunt in crestere in aceasta perioada cand in Romania se pare ca nimic nu mai aduce profit.
Asa ca va invitam alaturi de noi si va garantam tot sprijinul informational de care aveti nevoie.
Noi suntem direct interesati sa va ajutam sa prosperati, pentru ca avantajele sunt pentru ambele parti implicate.
Daca munciti, aveti cale libera la promovari si puteti deveni chiar si actionari la aceasta societate.
Va asteptam cu drag alaturi de noi!


DESCRIEREA FIRMEI

DESTINE BROKER DE ASIGURARE este o societate de brokeraj în asigurări specializată în reprezentarea şi apărarea intereselor clienţilor săi în raporturile cu societăţile de asigurări. Este în măsură să negocieze cele mai avantajoase oferte pentru produsele şi serviciile de asigurări existente în prezent pe piaţa asigurărilor din România.
Colaborăm cu cele mai reprezentative societăți de asigurări care operează pe piaţa de profil din România.
Suntem o echipă dinamică, în continuă ascensiune.
Avem o ofertă completă: intermediem toate tipurile de asigurări, pensii private, credite bancare.