Angajam tehnician sisteme de securitate

MICROENERG srl

11-05-2020 | EXPIRA LA 13-05-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Din responsabilitatile postului fac parte instalarea sistemelor de alarmare la efractie, inceput de incendiu, supraveghere video, cablarea, montajul elementelor atat mecanic cat si electric, punerea in functiune (dupa caz, in functie de complexitatea instalatiei de securitate, tehnicianul primeste suport tehnic), instruirea utilizatorului final. Tehnicianul trebuie sa stie sa citeasca o documentatie in limba engleza, sa o inteleaga, sa respecte intocmai cerintele de instalare ale fabricantului echipamentelor, a proiectantului sau a sefului de lucrare. Tot din responsabilitatile tehnicianului sistemelor de securitate fac parte si activitatile de intretinere, reparatii, mentenanta la cerere sau planificata. Tehnicianul de securitate trebuie sa aiba o baza solida de cunostinte in domeniul curentilor slabi, sa cunoasca notiunile elementare de electricitate, sa stie sa lucreze cu un aparat de masura marimi electrice, o bormasina, sa fie capabil de lucru la inaltimi normale, pana la 4-5 m. Se doreste o persoana curata cu spirit de echipa, sociabil.


CERINTE

Absolvent de liceu, atestatul de tehnician sisteme de securitate constituie un avantaj, posesor carnet de conducere categoria B cu experienta.


BENEFICII OFERITE

Nivelul de salarizare, evolutia acestuia si bonusurile se discuta la interviu fata in fata. Programul de lucru este de 8 ore zilnic + pausa de masa 30 minute de Luni pana Vineri. In general nu se fac deplasari care sa presupuna cazare si lucru la distanta, activitatea desfasurandu-se in principal in municipiul Bacau.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie prestatoare de servicii de securitate, proiectare, instalare si service sisteme de securitate si alarmare la efractie, detectie si alarmare la incendiu, supraveghere video, importator si distribuitor de echipamente de securitate, monitorizare si interventie, infiintata in 1996.
Sloganul firmei: "Seriozitate pentru Securitate!".