Au pair/babysitter Viena

M.D. Ego Recruiter

30-12-2010 | EXPIRA LA 05-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Familie austriaca cauta URGENT Au Pair - babysitter.
Doresc o tanara peste 20 ani, serioasa, vesela, pozitiva, comunicativa, hotarata, harnica pentru a a-i ajuta cu cei trei copii.
Copii au varsta de 7 ani, 5 ani si 2 ani (cel de 7 ani merge la scoala).

NOTA: Familia este client vechi al agentiei , are si acum un Au Pair din Romania, domnisoara este extrem de multumita si incantata de familie si de modul in care o trateaza.


CERINTE

- cunostinte de limba germana - cel putin la nivel incepator;
- cunostinte de limba engleza - constituie un avantaj;
- disponibilitate la o perioada de minim 6 luni;
- disponibilitate de a putea calatorii in luna februarie 2011.


BENEFICII OFERITE

- masa si cazare asigurate gratuit de catre angajator;
- salariu 450 Euro/ luna;
- un curs la universitatea din Viena platit in proportie de 50 % de catre familie;
- multe alte beneficii.


DESCRIEREA FIRMEI

M.D. Ego Recruiter este o companie acreditata de Inspectoratul Teritorial de Munca Timis ca agentie de recrutare si plasare personal in strainatate si de AJOFM Timis ca agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara.

Grupul M.D. Ego activeaza pe piata romaneasca ca agentie de mediere forta de munca din anul 2006 oferind romanilor servicii de selectie si plasare in tara si strainatate.

Plasam in tari precum Marea Britanie, Grecia, SUA, iar job-urile oferite sunt in domeniul hotelier si familii ( bone, menajere etc.).

M.D. Ego Recruiter lucreaza la standarde internationale oferind de servicii calitate avand ca parteneri, companii acredidate de catre Departamentele de Stat ale tarilor de provenienta.

Motivata si entuziasta, echipa M.D. Ego este formata din tineri ce au participat in programe de schimb cultural si isi doresc sa ofere sansa lor si altora.

Tinta noastra este succesul vostru!!