REPREZENTANT ZONAL

ATP EXODUS

03-04-2014 | EXPIRA LA 03-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Reprezentarea companiei si promovarea serviciilor si produselor oferite de aceasta, negocierea de contracte comerciale, culegerea/procesarea de informatii privind piata de piese de schimb pentru camioane din zona target;
- Dezvoltarea de noi relatii profesionale comerciale si mentinerea celor existente;
- Oferirea de consultanta tehnica si suport clientilor în vederea comenzii de piese;
- Punerea in aplicare a politicii de vanzari in vederea indeplinirii obiectivelor cantitative si calitative ale companiei;


CERINTE

- Absolvent de studii medii/ superioare, de preferinta in domeniul tehnic,
- Experienta in vanzari directe, de preferat in domeniul comercializarii pieselor de schimb/uleiuri/anvelope,
- Abilitati dezvoltate de operare PC – MS Office (avantaj cunostinte SAP)
- Excelente abilităţi de comunicare şi negociere, de relaţionare cu clienţii;
- Permis de conducere cat. B valid (fără evenimente rutiere);


BENEFICII OFERITE

Recompensarea performantei si a implicarii;
Suport in vederea dezvoltarii de noi competente si asimilarii de noi cunostinte;


DESCRIEREA FIRMEI

ATP Exodus este o idee frumoasa devenita business de succes pe piata auto din Romania. Am inceput cu import si distributie de piese pentru camioane si ne-am dezvoltat continuu. Azi, oferim o gama complexa de produse si servicii pentru autovehicule prin Centrele Autorizate de Vanzari si Service pentru marci de renume: Mercedes-Benz, Mazda, Opel si MAN, si nu in cele din urma, importul si distributia de piese camioane pentru Romania, Serbia, Bulgaria, Ungaria.

Suntem o organizatie orientata catre dezvoltare personala si profesionala, in care oamenii isi sporesc capacitatea de a obtine rezultatele pe care le doresc cu adevarat, in care sunt create noi tipare de gandire, in care aspiratiile colective nu sunt ingradite si in care angajatii practica in continuu munca in echipa, beneficiind astfel de avantajele sinergiei.
Ne raportam la valori morale si standarde de lucru performante si fiecare actiune se concretizeaza intr-un plus de profesionalism si rezultate eficiente in serviciile oferite clientului.
Valoarea companiei consta in indeplinirea cu seriozitate a responsabilitatilor, atingerea obiectivelor, obtinerea increderii clientilor si, de ce nu, a societatii in ansamblu.

Alatura-te noua si vei fi parte dintr-o echipa "de Incredere"!

www.atp-exodus.com