Casier

Banca Comerciala FEROVIARA

15-07-2010 | EXPIRA LA 21-07-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectuarea operaţiunilor cu numerar şi a operaţiunilor de casă în lei şi valută atât pentru clienţii săi (persoane fizice si juridice), cât şi pentru non-clienţi (casa de schimb valutar).
Alimentarea cu numerar a casei operative şi a casei de schimb valutar.
Stabilirea necesarului sau excedentului de numerar şi efectuarea programărilor necesare pentru aprovizionarea cu numerar sau depunerea excedentului, cu încadrarea în plafoanele stabilite.
Eliberează imprimatele cu regim special (cec-uri şi bilete la ordin) către beneficiari.


CERINTE

Vechime medie: 1 an experienţă intr-o pozitie similara
Alte cerinţe:
•Cunoaşterea legislaţiei bancare şi financiare , a reglementărilor interne,a aplicaţiei informatice şi a produselor băncii.
•Cunoştinţe operare PC , utilizare WORD, EXCEL şi echipamente de casierie


DESCRIEREA FIRMEI

Banca Comerciala FEROVIARA SA a primit autorizatia de functionare de la BNR in august 2009, ulterior activitatea principala concentrandu-se asupra operationalizarii sucursalelor si efectuarii operatiunilor bancare, activitate ce a inceput in noiembrie 2009.
Profilul bancii este de banca universala ce ofera o gama completa de produse si servicii pentru clienti persoane fizice si juridice, in lei si valuta si care intentioneaza ca in anul 2010 sa isi dezvolte reteaua de sucursale si agentii si in principalele orase din tara.