Asistent Medical Generalist

ACCIPIENS S.R.L.

28-01-2009 | EXPIRA LA 11-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Contracte pe durata nedeterminata pentru urmatoarele posturi: asistent de ingrijiri, asistent instrumentar, asistent ATI, asistent dispecer receptie(front desk), asistent in ambulatoriul de specialitate. Norma intreaga 8 ore in trei schimburi, inclusiv sambata si dumineca. Responsabilitatile stabilite clar prin fisa postului si ROI. Salarizare peste nivelul actual din sistemul public, incluzand chiar si sporurile, respectiv garzile.


CERINTE

Asistent medical generalist cu experienta in ingrijiri, terapie intensiva sau instrumentar. Punctele EMC luate in urma unor participari efective la cursurile de perfectionare continua si nu in urma testelor luate pe net. Capacitatea de a invata permanent, de a lucra in baza unor protocoale prestabilite si de a-si lasa grijile acasa pot fi atu-uri serioase in selectia de personal.


DESCRIEREA FIRMEI

Spital clinic privat, presteaza servicii medicale in ambulatoriul de specialitate, respectiv in spital prin sectiile de obstetrica-ginecologie, chirurgie generala si neo-natologie. Avem un necesar de 30 asistenti medicali.