ANALIST CREDITE

Intesa Sanpaolo Bank

29-11-2008 | EXPIRA LA 05-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- analizeaza propunerile privind operatiunile de credit care depasesc competentele decizionale atribuite unitatilor teritoriale în scopul fundamentarii deciziei organelor competente sau a Reponsabilului Retelei de aprobare/ respingere a acestora ;
- analizeaza operatiunea din punct de vedere al riscului de creditare ;
- asista unitatile teritoriale în scopul corectei pregatiri a propunerilor de credit, furnizând consultanta si suport în activitatea de creditare.


CERINTE

- studii superioare economice
- experienta profesionala - minim 1 an creditare persoane juridice
- cunostinte bune de limba engleza si/sau italiana
- cunostinte foarte bune de operare PC
- capacitate de analiza si sinteza
- capacitate de organizare si planificare a sarcinilor si a prioritatilor
- interes pentru continua perfectionare profesionala
- corectitudine, seriozitate si responsabilitate
- integritate morala
- spirit de echipa
- proactivitate

Vor fi contactate numai persoanele selectate, care corespund cerintelor.

Toate aplicatiile sunt confiden¿iale.


DESCRIEREA FIRMEI

Intesa Sanpaolo Bank
Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania (Intesa Sanpaolo Bank) este numele sub care actioneaza oficial in Romania, incepand cu 14 ianuarie 2008, cel mai mare grup financiar din Italia si unul dintre primele 10 din lume. Istoria acestei banci pe piata locala a inceput inca din 1996 in vestul tarii, la Arad, ca o institutie financiara specializata in produse si servicii pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri).

Dupa fuziunea la nivel global dintre grupurile Intesa si Sanpaolo IMI, banca a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare, Romania devenind o piata strategica si o prioritate pentru extindere alerta a noului grup Intesa Sanpaolo. In prezent Intesa Sanpaolo Bank urmeaza o strategie de crestere organica accelerata la nivel local care sa impuna banca ca o institutie financiara universala cu acoperire si distributie nationala.

Pana la finalul anului 2010 Intesa Sanpaolo Bank si-a propus cresterea semnificativa a cotei de piata astfel incat sa poata deveni un competitor important pentru intrarea in top 10 banci la nivel local. Banca are ca obiectiv sa devina un lider al calitatii, oferind clientilor produse si servicii inovatoare care sa faca diferenta pe piata bancara romaneasca. Daca in 2007 Intesa Sanpaolo Bank avea 50 de unitati, in 2008 isi va dubla practic reteaua pana la 90 de sucursale si agentii in toata tara.

Pentru atingerea obiectivelor noastre ne bazam pe forta echipei si pe capacitatea de a genera idei si rezultate a tuturor colegilor nostri ? cei de acum si toti cei care se vor alatura acestui proiect ambitios. Cautam parteneri responsabili, motivati de crestere si dezvoltare si care au pasiune si energie pentru a obtine rezultate excelente in cadrul unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din lume.