Agent de comanda

S.C. Paula & Victor S.R.L.

04-09-2013 | EXPIRA LA 06-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

S.C. Paula & Victor S.R.L. angajeaza agent de comanda cu experienta in domeniu de minim 2 ani cu domiciliul in Arad si care sa cunoasca atat rutele orasului cat si ale judetului. Informatii la tel 0760667205. CV-urile se primesc doar la adresa de mail: paula_victor2004@yahoo.com


CERINTE

Experienta in domeniu; cunoasterea rutelor atat a orasului cat si a judetului Arad;


DESCRIEREA FIRMEI

Inca de la infiintare Paula & Victor S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania Paula & Victor S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca produse alimentare, sucuri, ape minerale, vinuri de Moldova. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Paula & Victor S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.