MECANIC TURBINE

NEW STYLE INTERNATIONAL JOBS

30-01-2009 | EXPIRA LA 05-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia New Style recruteaza mecanici turbine pentru a lucra in cadrul unei companii internationale ce ofera servicii de asistenta tehnica in domeniul petrol&gaze.

Candidatii selectionati isi vor desfasura activitatea in repararea si intretinerea turbinelor cu abur si gaz si a compresoarelor alternative si centrifuge marca General Electrical sau Nuovo Pignone (demontare, revizie, reasamblare) din rafinarii. Se utilizeaza Mark VI control system.
Locul de desfasurare a contractului va fi una din urmatoarele tari: Iran, Qatar, Nigeria, Pakistan, Congo, Algeria, Arabia Saudita, Rusia.

Se va lucra in sistem de rotatie.

Candidatii interesati pot trimite aplicatia la adresa de e-mail office@newstyle-jobs.ro specificand in subiect postul vizat.


CERINTE

-experienta de minim 5 ani in domeniu;
-limba engleza la nivel mediu;
-disponibilitate la program prelungit;
-capacitate de lucru in regim de autonomie, dar si in echipa.


BENEFICII OFERITE

Se ofera salarii competitive, asigurari medicale si sociale, bonusuri, transport si cazare gratuite.


DESCRIEREA FIRMEI

New Style International Jobs activeaza pe piata romaneasca din 2004 ca agentie de selectie si plasare de forta de munca in tara si in strainatate, oferind contracte legale de munca in Italia, Grecia, Cipru, Norvegia pentru personal calificat sau necalificat in domeniile sanitar, industrie, constructii, ingrijire la domiciliu.