Warehouse Supervisor

Unilever PLC

06-07-2015 | EXPIRA LA 03-08-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Ești rezultate concentrat? Ai pasiune pentru mâncare? Vrei să aibă o experiență de a conduce o afacere de dolari multe milioane fiind în același timp o parte din 55 dolari + miliarde de Organizatia Global? Esti confortabil cu întindere obiective și învățarea mereu idei noi, concepte, și strategii? Ai prospera să fie pe echipa câștigătoare? Dacă da, atunci aceasta este o oportunitate perfectă pentru tine. La Unilever, suntem în căutarea de a extinde Talent Pool noastre (Warehouse Supervisor). Acționăm rapid pentru a anticipa nevoile noastre de consum, rapid de a traduce ideile în produse noi, și rapid de a face, distribui și să le comercializeze. Noi cream produse care oamenii se bucura, de încredere și utilizarea ca parte din viața lor de zi cu zi. Motiv pentru care, ca parte a Unilever, ai putea face un impact la scară globală și locală. Cautam oameni cu diversele opinii, idei, experiențe și fundaluri pentru a aduce dinamism de afaceri și, cel mai important, o empatie cu consumatorii. Este acești oameni care lucrează împreună, care fac Unilever una dintre cele mai de succes companii de bunuri de larg consum din lume. Persoanele cu curajul de a fi ascultat, profite de oportunități și să ia riscuri. Ar putea fi tu?

Descrierea Postului:

Coordona descărcarea transporturilor inbound, stivuire ordonată a produselor și culesul și stadializarea transferurilor de ieșire, în conformitate cu cele mai inalte niveluri de productivitate. Include verificarea materialelor încărcate și descărcate împotriva Ordonanței de muncă sau scrisoarea de trăsură și că toate daunele sau probleme sunt înregistrate.
Implementeze și să aplice politici Stivuitoare / proceduri, și proceduri de reglementare, de conformitate.
Determina conformitatea cu legile, regulamentele și / sau standarde și documentația corespunzătoare completă, după caz.
Controlați echipamente de stivuitoare, rafturi și andocare usi si placi, de zi cu zi și săptămânal după cum este necesar.
Revizui funcționarea depozit pe tot parcursul procesului de lucru și la finalizare, inclusiv de zi cu zi "cec cerc" pentru a se asigura că toate produsele sunt stocate în siguranță.
Verificați acuratețea materialelor încărcate sau descărcate pe baza informațiilor conținute în comenzi de lucru.
Supraveghea activitatea dock pentru a determina de încărcare secvențe.
Angajații de tren, inclusiv formarea de orientare, formare de remediere și de formare în funcție de necesități cu privire la utilizarea de echipamente, sănătate și siguranță, procesele și servicii pentru clienți.
Colaborează pentru a rezolva probleme și să recomande soluții.
Ajuta la recomandarea unor acțiuni de personal și dezvoltarea de planuri de succesiune personal.
Furnizarea de informații în procesul de anuală de personal, performanță și să se asigure că toți angajații au un plan de dezvoltare personala.

Toți candidații calificați vor primi considerare pentru ocuparea forței de muncă și nu va fi discriminat pe motiv de rasă, culoare, religie, origine națională, vârstă, dizabilitate, statut de veteran protejate, sau altă clasă protejată în conformitate cu aplicabile federal, legile de stat, și locale. Unilever are acțiune afirmativă în sprijinul politicii sale către și în avans în ocuparea forței de muncă persoanele care sunt minorități, femei, veterani protejate, și persoanele cu handicap.


CERINTE

Cerința relevantă / EXPERIENTA
Preferabil educat la nivelul grad, sau absolvent de calibru, cu experiență corespunzătoare.
Relocarea eligibile: Da (relocare pot fi luate în considerare în parametrii companiei).
Competențe informatice / cunostinte IT Good este un avantaj suplimentar.
Orientat catre detalii, organizat și analitice și trebuie să posede etica de lucru puternic și integritate.
Abilitati de auto-motivat și de consolidare relația cu colegii.
-Obiectiv orientat cu capacitatea de a lucra cu termene stranse.


BENEFICII OFERITE

MUNCĂ PACHET:
Un salariu foarte atractiv. Alte beneficii de angajare include tratament medical, concediu anual, concediu medical, Viața privată și de asigurări de accidente și stimulente angajaților alte companii și bonusuri. De asemenea, incluse sunt hrănire și cazare scăzut sistem. Rezumat complet al întregului pachet va fi comunicat solicitantului calificat înainte reluare a taxei.