EXCATAVATORISTI SI BULDOZERISTI IN MAREA BRITANIE

S.C Brit-Ro Consultancy SRL

15-04-2015 | EXPIRA LA 15-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Salarizarea este cuprinsa intre £12 - £16/ora, in functie de experienta si de marimea utilajului. (£500 - £1000/saptamana)
Numar de ore lucrate saptamanal: 50 – 70 ore
Perioada contractuala cuprinsa intre 6 luni si 5 ani.
Cazarea si trainingul sunt oferite de angajator, iar costul acestora va fi dedus din salariu pentru o perioada de 20 de saptamani.
In urma trainingului se obtin certificari oficiale valabile pe intreg teritoriul Angliei.
Asistenta din partea angajatorului in vederea obtinerii National Insurance Number si deschiderea unui cont bancar.


CERINTE

- Minim 2 ani de experienta pe utilajul pentru care optati
- Nivel mediu de limba engleza, atat scris, cat si vorbit
Sarcini excavator (senilat 360, intre 8 si 45 de tone):
- Nivelare
- Incarcare camioane
- Realizare rambleuri de autostrada / cale ferata
Sarcini buldozer (D3 – D8):
- Nivelare
- Finisare
- Folosirea GPS-ului


BENEFICII OFERITE

Se organizeaza sesiuni de interviuri fata in fata, direct cu angajatorul britanic, in mai multe orase din Romania, dupa cum urmeaza:
- Bucuresti
- Suceava
- Bacau
- Cluj-Napoca
In urma interviurilor exista posibilitatea semnarii contractului de munca in cazul candidatilor acceptati si stabilirea datei de plecare in Anglia pentru inceperea trainingului.


DESCRIEREA FIRMEI

Brit-Ro Consultancy este prima firma din Romania cu experti romani din Anglia in domeniul recrutarii, relocarii si consultantei. Firma a fost infiintata pentru a asista aplicanti din Romania cu servicii complete necesare unei relocari de succes.Fondatorii Brit-Ro Consultancy au impreuna o experienta cumulata de 25 de ani in Anglia, de aceea nu exista nici o intrebare fara raspuns pentru noi in ceea ce priveste mutarea si gasirea unui loc de munca in Anglia.Expertiza profesionala a membrilor Brit-Ro Consultancy in domenii precum recrutare, plasare de forta de munca in Anglia, imigrari, consultanta de afaceri, consultanta pentu cetateni romani aflati in Anglia, traduceri autorizate, consiliere profesionala ne ajuta sa oferim un produs unic pe piata.

Contractele de munca pe care le vom media intre aplicanti si angajatori indeplinesc toate criteriile impuse de legislatia britanica pentru protectia muncitorilor.