CARE ASSISTANTS IN UK!

Confidential

06-04-2011 | EXPIRA LA 06-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul este destinat celor care au o minima experienta in ingrijirea adultilor si persoanelor in varsta. Pentru acest job este nevoie de foarte multa rabdare. O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil poate ajuta pe oricine sa treaca peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta.
Programul nostru este destinat tuturor persoanelor cu orice tip de calificare, in special cadrelor medicale (asistenti medicali, medici, infirmieri), asistenti sociali, etc. care doresc sa lucreze in Marea Britanie in Case Rezidentiale (azile particulare pentru varstnici) pe post de Care Assisstant in ingrijirea de persoane.

Sarcini, reponsabilitati:

- lucrul intr-o echipa care are ca scop oferirea de ingrijire rezidentilor din centrele rezidentiale in vederea satisfacerii nevoilor zilnice ale acestora;
- asigurarea igienei personale a rezidentilor;
- oferirea de ajutor in schimbarea hainelor, in hranire, deplasare;
- curatarea camerei rezidentilor, ingrijirea de garderoba acestora, schimbarea paturilor;
- ajutor in servirea mesei pentru persoanele care nu se pot deplasa si urmarirea respectarii dietei stabilite pentru fiecare rezident conform afectiunilor sale.
Care assistants: Locuri de munca disponibile si cerinte

Ca si Care Assistant veti avea grija de batrini sau persoane cu dizabilitati in unitati de tip Nursing Home / Care Homes / Domiciliary Care (ingrijirea persoanelor la domiciliu). Plasamentele se vor realiza cu preponderenta in cadrul oraselor din sudul Angliei: Bristol, Cambridge, Devon sau London.


CERINTE

Conditii:

- experienta minima in ingrijirea adultilor / batranilor (experienta ca astistent medical, sora medicala, infirmier dar si alte domenii conexe, este acceptata);
- motivatie puternica de a lucra in domeniul ingrijirii persoanelor cu probleme;
- dorinta de a lucra pe acest post cel putin un an (de preferat mai mult);
- persoana sensibila, iubitoare, rabdatoare;
- limba engleza la nivel conversational.


BENEFICII OFERITE

Care assistants: Salarizare

Salizarea este cuprinsa intre £6.00-£6.80 pe ora. Cei care vor lucra pe schimbul de noapte vor primi intre £7-£8 pe ora, negociabil. Numarul de ore este de 37.5 - 40 pe saptamana lucrandu-se cate 12 ore pe un schimb. Cele mai multe persoane lucreaza 4-5 schimburi pe saptamana.
Care assistants: Alte informatii

Procedura legala de angajare va fi cea de Self Employed, partenerul nostru ocupandu-se de gasire a unei locuinte corespunzatoare, asistenta in obtinerea National Insurance Number, deschiderea unui cont bancar, aplicarea la Home Office pentru obtinerea Certificatului de Inregistrare, completarii tuturor documentelor si procedurilor necesare obtinerii statutului de Self Employed.

Cazare este asigurata in cuantumul sumei de £ 65 - £ 70 pe saptamana. Aceasta este gasita de partenerii nostri foarte aproape de locul de munca. Exista angajatori care oferta mancarea gratuita, aceste detalii vor veni specificate concret ulterior de la angajator.

Aplicantii sint responsabili in acoperirea cheltuielilor de deplasare din Romania pana la locul de munca.

Statutul de Self Employed va va da access la sistemul de asigurari din Marea Britanie, prin National Insurance Number, insa este recomandabil sa va faceti si o extra asigurare de aproximativ £ 20-£30 pe luna.

Este recomandabil ca sa aveti la d-voastra suma de aproximativ £ 400 pentru a putea acoperi toate cheltuielile pana la incasarea primului salar ce va avea lor la o luna de la inceperea contractului. Urmatoarele plati se fac din doua in doua saptamani !
Care assistants: Costul Programului

Costul programului este de doar £ 250, necesari efectuarii tuturor procedurilor de obtinere a unui statut legal in Marea Britanie, platibili in doua rate: £100 in momentul promovarii interviului cu partenerul extern si £ 150 in momentul primirii ofertei de munca semnate de catre angajatorul din Marea Britanie.

La acest cost se adauga taxa de administrare lunara de £ 200 ce va fi platita din salar pe o perioada de 10 luni. Aceasta taxa acopera serviciile companiei noastre si ale partenerului extern pe toata durata de desfasurare a contractului.

Cei care nu dispun de plata nici unei sume de bani inainte de inceperea contractului de munca in Marea Britanie acum acum posibilitatea de a opta pentru un tarif orar diminuat cu £ 1.25 din salariul de baza, pe durata a 12 luni.