CARE ASSISTANT- INGRIJIRE BATRANI IN UK, INFIRMIERI ANGLIA

EUROLIFE CONSULTING

28-10-2011 | EXPIRA LA 28-10-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Posturi CARE ASSISTANT / INGRIJITORI BATRANI / INFIRMIERI in cadrul Care Home / Nursing Home -urilor din Marea Britanie.

Un Care Home /Nursing Home poate avea intre 20 si 100 de pacienti cu diferite varste, cu diferite afectiuni fizice sau psihice si care necesita ingrijire permanenta si specializata.



Gasiti brosura de prezentare a programului pe www.eurolife-consulting.ro

Minim 40 ore + ore suplimentare


Durata: contract minim 12 luni.

Numar de ore pe saptamana : minim 40 ore /saptamana


Timp de lucru: 8 ore minim / schimburi


Se fac ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, se platesc separat.

Cazare : Cazarea este asigurata contra cost de angajator si se platesc utilitatile, gaze, apa, caldura, curent.

Se va face in camere in apartament , single in general, uneori se pot caza 2 persoane in camera. Plata chiriei se face saptamanal daca primiti salariul saptamanal, sau lunar daca salariul se plateste lunar . Apartamentul are minim 2 camere. Costul pentru cazare reprezinta plata pentru toate utilitatile (gaz, curent electric, apa, gunoi, etc.)

Masa: Este asigurata de majoritatea angajatorilor, insa pot fi si angajatori ce nu ofera masa sau pot fi angajatori ce ofera masa doar 1 masa pe zi.
Se lucreaza in schimburi.



Locatii : Majoritatea locatiilor sunt in sudul Angliei(Essex, Sussex, Devon, Gloucester etc) dat pot exista pozitii si in alte zone.

Responsabilitati: Specifice postului.





Un infirmier se ocupa in principal cu asistarea pacientului la efectuarea investigatiilor clinice, asistare pentru activitati de imbracare si hranire normala sau prin interventia aparatelor,efectuare zilnica a igienei personale a pacientilor, interventii in situatii de urgenta, monitorizarea starii pacientului, completarea documentelor de raportare , prevenirea crearii focarelor de infectie, sterilizarea instrumentelor si a materialelor, , asigurarea conditiilor igienico - sanitare generale la locul de munca, precum si asigurarea conditiilor necesare desfasurarii tratamentelor si recoltarilor


CERINTE

Candidatul ideal:

- Fara antecedente penale (se cere cazier judiciar);
- Clinic sanatos
- Limba engleza la nivel mediu/conversational
- Sociabilitate, rabdare, maleabilitate, adaptabilitate
- Experienta obligatorie in domeniul asistentei sociale /ingrijire batrani/persoane cu dizabilitati.


BENEFICII OFERITE

Ore suplimentare platite
Concediu anual de 28 de zile
Asigurari sociale si medicale platite
Mediu de lucru placut
Contractele pot fi mai lungi de 1 an.
Obtinere Blue Card


DESCRIEREA FIRMEI

DESCRIEREA COMPANIEI: Eurolife Consulting este una din cele mai mari companii de recrutare personal din Romania .Infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca pe plan intern si extern, cat si de dezvoltare a programelor culturale in Europa . Dispunem de personalul necesar in domeniu psihologic, juridic , resurse umane , cat si de experienta profesionala , acumulata pana in prezent ce reprezinta cu succes interesele si activitatea Eurolife Consulting Colaboram cu angajatori din Marea Britanie, Grecia si Cipru , Spania, Franta, Sua si Olanda pentru a oferi locuri de munca pentru persoane calificate in domeniul medical si hotelier . De asemenea punem la dispozitie programe de internship si practica profesioanala platita in domeniul hotelier pentru studenti si tineri absolventi, pe durata sezonului de vara in Grecia , Cipru si Spania. Sistemul nostru informational avansat ne ajuta sa mentinem si sa actualizam permanent baza de date a candidatilor , ceea ce ne permite sa avem acces rapid la candidatii potriviti pentru orice departament. De aceea clientii nostri vor fi multumiti , indiferent de cererea lor in domeniul recrutarii. . Fiecare client va fi asistat permanent de consultantul personal .






Cei care aplica pentru aceste posturi vor primi raspuns in cel mai scurt timp iar candidatii compatibili vor fi programati la interviu in Bucuresti.