Bona / guvernanta in Anglia

COM INVEST

25-04-2012 | EXPIRA LA 25-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Familie engleza (Cambridge) cauta babysitter pentru 2 baieti: 1 an jumate si 6 luni. Responsabilitatile care-i revin babysitter-ului sunt: pregatirea copiilor dimineata , iar in timpul zilei ingrijirea si supravegherea copiilor, asistarea mamei in indeplinirea activitatilor specifice cu copiii, pregatirea copiilor pentru cina si culcare; menaj usor in casa. Mama munceste acasa, astfel ca vei avea un ajutor continuu. In cursul zilei vei avea mult timp liber (munca efectiva este de 25-35 h /saptamana) astfel ca vei putea vizita, frecventa cursuri etc.
Cautam o persoana care ar prefera sa stea cu noi pe un termen mai lung.

Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la tel: 0264-406 879 sau prin e-mail la erika@com-invest.org


CERINTE

Cunoasterea limbii engleze. Reprezinta avantaj: carnet de conducere categoria B si experienta anterioara cu copiii.


BENEFICII OFERITE

Salarizare intre 100 lire/saptamana. Se asigura cazarea si masa in mod gratuit. Familia ofera camera separata cu baie proprie.


DESCRIEREA FIRMEI

Com Invest este o companie care activeaza in domeniul resurselor umane, training si cultural exchange de 10 ani.


Compania noastra ofera oportunitatea oricarei persoane de a beneficia de experiente de munca inedite in locatii deosebite, experiente care sunt determinante pentru evolutia personala si profesionala.

Com Invest sustine si incurajeaza posibilitatea oricarei persoane de a munci si calatori, de a acumula cunostinte si prieteni noi pe toate continentele.


In cei 10 ani de activitate, Com Invest a contribuit cu succes la experientele de munca a peste 2000 de clienti, in peste 100 de proiecte pe 4 continente.