Au Pair/Babysitter Marea Britanie

Septerra Recruitment

07-01-2013 | EXPIRA LA 06-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIERE

Daca iti plac copiii si ai dori sa descoperi cultura si civilizatia britanica atunci Programul Au Pair este perfect pentru tine!
Programul Au Pair UK este un program international de schimb cultural care ofera tinerilor cu varste intre 18 si 27 de ani oportunitatea de a vizita si locui in Marea Britanie, de a participa la cursuri de invatare a limbii engleze recunoscute international si a castiga bani pe durata plasamentului.

RESPONSABILITATI
Principalele responsabilitati ale unui Au Pair constau in supraveghera copiilor familiei gazda, de a-i duce si aduce la si de la scoala, de a face temele si a se juca impreuna cu ei, precum si de a ajuta familia uneori la treburile casnice: sters praful, dat cu aspiratorul, ajutat copiii sa stranga jucariile si la mentinerea curateniei exact ca o sora mai mare.
Un Au Pair este considerat si tratat exact ca un membru al familiei si nu ca un angajat. Familia ofera in schimbul ajutorului oferit de catre Au Pair, cazare in camera proprie, masa si bani de buzunar. Programul este de 5 ore pe zi plus doua seri de babysitting pe saptamana.

ACTELE NECESARE PENTRU INSCRIERE
-CV in format european in limba engleza -model disponibil pe site-ul companiei noastre
-adeverinta medicala de la medicul de familie
-cazier judiciar
-copii color dupa actele de identitate: buletin, pasaport si dupa caz, permis de conducere

COSTUL PROGRAMULUI

OFERTA PROMOTIONALA pentru luna IANUARIE 2013! Numar de locuri limitate!
-300 RON taxa de procesare a dosarului care se achita la interviul de la sediul nostru
-800 RON la primirea Ofertei Ferme din partea familiei

Compania noastra are peste 8 ani de experienta in acest domeniu, si primim saptamanal familii noi care doresc sa gazduiasca un Au Pair. Pe toata durata plasamantului, Au Pair-ul va primi ajutor si consultanta gratuita atata din partea noastra cat si din partea partenerior nostri din Marea Britanie pentru a asigura cea mai placuta experienta ca Au Pair in Marea Britanie. Colaboram DOAR cu parteneri membri ai BAPA ( British Au Pair Association) asadar garantam calitatea serviciilor noastre si oferim si selectam impreuna cu partenerii nostri cele mai potrivite familii pentru fiecare Au Pair in parte.


CERINTE

CERINTE:
-varsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani
-experienta in ingrijirea copiilor constituie un avantaj
-cunoasterea la nivel conversational a limbii engleze


BENEFICII OFERITE

BENEFICIILE PROGRAMULUI
-veti fi platita intre 100 si 150 de lire sterline pe saptamana in functie de orele de munca lucrate, experienta in domeniu si nivelul de cunoastere a limbii engleze
-cazare in camera proprie
-3 mese gratuite pe zi
-posibilitatea de a urma un curs de perfectionare a limbii engleze recunoscut international
-posibilitatea de a lucra pe teritoriul Marii Britanii, iar dupa un an de zile de Pink Card, posibilitatea de a primi Blue Card- drept de munca fara restrictii pe teritoriul Marii Britanii
-consultanta pentru obtinerea Pink Card
-consultanta pe toata durata plasamentului


DESCRIEREA FIRMEI

Septerra, a nine years experienced company, is an accredited Recruitment agency specialized in recruitment and personnel selection, being one of the most valuable companies from its field of activity; providing quality recruitment services for numerous companies, taking pride on the excellence of provided services, and making customer satisfaction a number one priority.

Our main objective is to make a significant contribution to the extension of the Recruitment and Human Resources market in Romania, promoting capable and valuable professionals and providing to our business partners the best staffing solutions. We recruit for our partners in various fields of activities, such as: Hospitality, Health, IT, Construction, Engineering, Sales, Commercial etc and even cultural exchange programmes, AU PAIR programs and volunteering with permanent or project based contracts in: UK, Ireland, France, Spain, Sweden, Norway, Finland, Czech Republic.

Our services are available both for the companies who wish to employ staff, or human resources and recruitment companies who are looking for the right people for their clients, and also for the candidates who wish to find the most suited jobs for their skills and experience.

Our partners are strong brand companies specialized in Human Resources and Personnel selection from EU and USA who provide with quality and dedication the best recruitment solutions for their clients. Our experienced and dedicated team of consultants will provide excellent services to those who wish to relocate, work and travel abroad.

More details about Septerra and the available jobs on www.septerra.ro .