Asistenti medicali pentru spitalul public Taunton, 1000£ bonus de retentie

CPL Healthcare

05-01-2016 | EXPIRA LA 04-02-2016

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

CPL Healthcare demareaza o ampla campanie de recrutare asistenti medicali generalisti pentru spitalul Musgrove situat in Taunton, principalul oras din pitorescul comitat Somerset.
40 de pozitii sunt vacante pentru asistentii care isi doresc sa lucreze in urmatoarele sectii: Medicina generala, Recuperare, Respirator, Ingrijiri Paleative, Renal, Bloc operator si Chirurgie.
Interviurile cu reprezentantii acestui spital se vor tine in data de 27 Ianuarie, in Bucuresti.



Cateva informatii despre spital:
Spitalul are in jur de 600 paturi, 30 de sectii, 15 Sali de operatie si un departament de imagistica si de diagnostic complet utilat. Clinica Beacon este un centru de tratare a cancerului afiliat spitalului, ce include un ambulatoriu, chimioterapie, radioterapie și alte facilități pentru pacienti.
In total, personalul trustului este cuprins din aproximativ 4000 persoane. Noilor veniti li se pune la dispozitie un program de training excelent, care se adreseaza in mod deosebit asistentilor medicali cu experienta limitata, pentru a se asigura ca acestia se adapteaza impecabil la noul sistem.
Spitalul isi ia angajamentul de a sprijini și dezvolta personalul sau, prin crearea de planuri de dezvoltare personala ( PDPs ) prin intermediul carora se asigura tuturor angajatilor, in mod egal, un progres in cariera.


Cateva informatii despre Taunton:
Taunton este considerat unul dintre cele mai bune locuri de locuit din Marea Britanie, avand o calitate ridicata a vietii si o criminalitate scazuta. Desi este un oras linistit, aflat departe de tumultul marilor aglomeratii, ofera o varietate de posibilitati de petrecere a timpului liber.
Este cel mai mare oras din comitatul Somerset, un oras prietenos, cu o populatie de aproximativ 65.000 de locuitori, in care se imbina viata moderna cu trecutul. Cafenele, restaurante, si magazine moderne se impletesc armonios cu cladiri istorice, ce amintesc de trecutul acestui oras.

Iubitorii de natura se pot bucura de cateva rezervatii naturale ce se afla atat in orasul Taunton cat si in imprejurimile acestuia.
Taunton este la 45 de minute de aeroportul din Exeter si la o ora distanta de aeroportul din Bristol. De asemenea exista o multitudine de trenuri care duc catre Manchester, Birmingham, Cardiff, Bristol, Exeter sau London.


CERINTE

Daca ai:
• Diploma de asistent medical generalist
• Bune cunostinte de limba engleza (nivel B2)
• Esti inregistrat la NMC sau in proces de inregistrare
• Experienta in spital sau daca esti proaspat absolvent


BENEFICII OFERITE

Spitalul iti ofera:
• Contract pe perioada nederminata, incheiat direct cu spitalul
• Salariu cuprins intre 21.692£ - 27.901£/an
• Salariul este corespunzator unui program full-time de 37,5 ore/saptamana, la care se adauga plata garzilor si a orelor suplimentare


Carora li se adauga si un excelent pachet de relocare:
• 1000£ bonus de retentie dupa primele 6 luni de contract
• Returnarea costurilor biletului de relocare pana la valoarea de 250£
• Cazare gratuita pe durata primelor 2 luni de zile sau plata compensatorie a doua luni de chirie pana la valoarea de 800£
• Returnarea taxei finale de inregistrare la NMC, de 100£
• Plata biletului de intoarcere catre casa dupa primele 6 luni de zile


DESCRIEREA FIRMEI

CPL Healthcare, cea mai mare companie de recrutare din Irlanda, cu peste 21 ani in domeniul recrutarii, recruteaza 30 de Asistenti medicali, cu sau fara experienta pentru a lucra in Marea Britanie.