Asistent Medical

MBSP

27-05-2014 | EXPIRA LA 26-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati

- administrarea tramatamentelor pe cale orala sau injectabila
- masurarea si monitorizarea functiilor vitale
- testarea glicemiei
- pansarea escarelor
- oferirea primului ajutor in situatii de urgenta
- comandarea medicamentelor
- completarea planurilor de ingrijire a pacientilor
- oferirea de suport moral rezidentilor in vederea stabilirii unor relatii cat mai apropiate cu acestia


CERINTE

Detinerea calificarii de ASISTENT MEDICAL GENERALIST
- Minim 1 an experienta in spitale sau clinici
- Cunoasterea limbii engleza la nivel conversational
- Atitudine pozitiva
- Dorinta si disponibilitatea de a lucra in strainatate


BENEFICII OFERITE

Contract full-time
- Training-uri de specialitate
Pentru a fi luat in considerare pentru interviuri trebuie sa incepeti deja procesul de inregistrare la NMC si sa aveti un nivel bun de limba engleza, nivel B1. Interviurile se vor face prin Skype si daca au succes veti primi oferta de munca de la client. Cand aplicati va rugam sa transmiteti si ID-ul de Skype.
Beneficii :
Clientul nostru reprezinta un grup de 35 de case de ingrijire si centre de reabilitare care furnizeaza servicii medicale de inalta calitate pentru persoanele in varsta, persoanele care sufera de dementa dar si ingrijire pentru oamenii cu nevoi complexe, spre exemplu cei care au dobandit leziuni cerebrale.
Ei au servicii de-a lungul Angliei, dar in prezent cea mai mare nevoie a lor se situeaza in Leicester si Loughborough. Ei pot oferi de asemenea cazare gratuita pe termen scurt.
Salariul de pornire pentru o asistenta medicala este de 11 £ pe ora ( si va ajunge la 12 £ dupa 1 an de munca). Veti primi de asemenea 28 de zile de concediu platit si veti fi inscrisi intr-o schema de pensii. Se va oferi training gratuit, de asemenea si suport pentru acomodare.
Clientul va oferi, de asemenea, un serviciu de transport de la aeroport si va plati pentru zborul din Romania in Marea Britanie.


DESCRIEREA FIRMEI

MASTER BUSINESS SOLUTION PROFILES SRL este o companie specializata in programe de dezvoltare organizationala, oferind servicii de training, coaching, evaluare organizationala, recrutare, consultanta in accesarea fondurilor structurale, organizarea de evenimente, externalizarea fortei de vanzari.
In concordanta cu propriile credinte organizationale, consideram ca misiunea noastra este de a fi suport si implicit, valoare partenerilor nostri. In demersul nostru profesional dorim sa construim competenta, incredere, respect, elemente necesare pentru o afacere de lunga durata indiferent de contextul economic.