AGENTI VANZARI PENTRU ANGLIA

Business Activ Consult

13-02-2015 | EXPIRA LA 15-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

NU SE PERCEPE NICI UN COMISION PENTRU GASIREA UNUI LOC DE MUNCA


Conditii de selectie:
• Limba engleza nivel mediu;
• Varsta cuprinsa intre 20-30 ani;
• Persoana dinamica, motivata, pozitiva, energica, sociabila, prietenoasa
Oferta:
• Locatia de desfasurare a activitatii :Mall-uri din Londra, Sheffield, in standuri special amenajate ale companiei unde sunt expuse produsele cosmetice.
 Venitul minim garantat pentru prima luna este de 750 lire sterline sau comision din vanzari intre 15-30% una dintre cele 2 care este mai mare,
 Incepand din a doua luna se ofera doar comision din vanzari 15% -30% bonusuri procentuale in functie de vanzarile dvs. in fiecare zi. Datorita faptului ca sunteti platit dupa prima luna pe baza de comision incasarile dvs vor fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat incasarile sunt mai mari.
 Plata pentru serviciile prestate de dvs se face la doua saptamani in contul dvs bancar deschis in Uk .
 Cat puteti castiga din comision?
Sales /day £ Income / day £ Monthly income £
400 88 2,200
500 110 2,750
600 132 3,300
 400 de lire/ zi este vanzarea medie facuta de un agent de vanzari pe zi pentru firma ,
 Fiecarui candidat i se va returna costul biletului de avion numai daca va lucra cel putin 60 de zile, doar atunci angajatul va avea dreptul la rambursarea integrală a biletului de avion (in limita a 100 de lire sterline).
 Cazare: Apartamentele sunt confortabile si includ TV, cablu, calculatoare si acces la internet in cele mai multe apartamente, precum si toate echipamentele necesare electrice. Ratele de inchiriere sunt de 75 £- 85£ pe saptamana cu toate cheltuielile incluse. Cheltuielile sunt incluse si sunt deduse direct din salariu. Doua persoane cel mai mult intr-o camera.
 Programul de lucru: minimum 9 ore pe zi, de la 09:000-18:00. In anumite mall-uri se lucreaza 12 ore pe zi. Duminica, magazinele se deschid la 11:00 si se inchid la 17:00. Veti beneficia de o zi libera pe saptamana


CERINTE

Descrierea jobului:
• Beneficiati de o perioada de training.
Training-ul de formare profesionala respectiv Tehnica Vanzarii de produse si procedura de lucru, se va desfasura in centre comerciale. Veti face simulari cu managerul magazinului.
Important
Avem manageri care sunt plecati prin firma noastra , daca aveti nevoie sa vorbiti cu cineva care este deja acolo va punem la dispozitie nr de telefon sau adresa de mail ..
• MOTO OF THE COMPANY: We are looking for – sales persons, who are interested in making a lot of money and to experience living abroad! Remember: Your success is our success.
Se asteapta de la dvs :
• Sa abordati persoanele care trec pe langa dvs prin mall si sa le starniti interesul sa va ofere 5 minute ca asa le puteti face o demonstratie practica a produsului.

• Trebuie sa aveti o atitudine cordiala si respectoasa(Abordarea nu trebuie sa fie agresiva iar pe parcursul intregii prezentari trebuie sa ii mentineti interesati de produs)

• Considerati orice persoana un potential client.

• Demonstrarea produselor; clientul trebuie sa stie de ce are nevoie de produs , pastrati-l interesat tot timpul, de asemenea este foarte important sa nu va incurcati in discurs, veti pierde atentia clientului,; intrebati orice despre el , faceti glume sau un compliment, va fi mult mai relaxat.
• Produsele comercializate de companie fac parte din gama produselor pentru corp, fata , unghii si se adreseaza intregii familiei.


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult este o firma de consultanta in domeniul afacerilor si resurselor umane.

Serviciile noastre sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor intr-o piata in continua dezvoltare in care concurenta este din ce in ce mai acerba iar nevoia promovarii valorilor este in continua crestere.