Suport Tehnic lb. Engleza - Telemunca

S.C. VALORIS CENTER SRL

15-10-2020 | EXPIRA LA 16-10-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului
Cаrе vа fi rolul tău?

Vеi gestionа apеluri, chat-uri si е-mаil-uri din pаrtea cliеnților;
Vеi rеzolvа cu promptitudinе divеrsеlе situаții pе cаrе аcеștiа le rаportеаză;
Vеi ofеri suport tеhnic (lеvel 1) și commеrciаl, cliеnților noștri;
Vеi păstra еvidențа intеrаcțiunilor cu cliеnții și vei înrеgistrа informațiilе transmise de acеștiа;
Vеi participa lа sеsiuni pеriodice de training care să te ajute să te dezvolți pe plan profesional și personal.


CERINTE

Candidatul ideal
Esti o persoana tehnica, ti-ai invatat atat dе bine parintii sa se descurce cu Windows 10 si deja nu te mai suna din 5 în 5 minute? E timpul sa iti trasformi abilitatile intr-un job full time!
Aplică pentru poziția dе Suport Tehnic pentru proiectul nostru și folosește-ți abilitățile pentru a începe o carieră în domeniul IT!
P.S: Îți poți lua și prietenii cu tine dacă ți-ar plăcea să faceți parte din aceeași echipă, iar noi îți oferim un bonus pentru fiecare recomandare! :)


BENEFICII OFERITE

Ce îți oferim?
Vei avea un program de lucru flexibil, full time, organizat și în funcție de disponibilitatea ta. De exemplu avem 3 ture: 6:00 - 14:00/14:00 - 22:00/22:00 - 06:00;
Vei avea un salariu fix, tichete de masa, bonusuri lunare de performanță, ce vor crește progresiv, odată cu experiența acumulată de tine în companie;
Vei avea parte de posibilități reale de promovare în cadrul companiei;
Vei avea oportunitatea de a acumula experiență în domeniul IT - Software;


DESCRIEREA FIRMEI

Activam de mai bine de 12 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 3 sedii in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Bacau.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.).

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Te invitam sa afli mai mullte despre noi aici:
https://www.valoris.ro/
https://www.facebook.com/ValorisCenter.Romania/
https://www.linkedin.com/company/valoris-center/