Operator Interviu

Isra Center

14-08-2012 | EXPIRA LA 13-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Operatorul de Interviu pe teren aplica la domiciliul respondentior chestionare care sa culeaga parerile acestora despre diferite bunuri/servicii de larg consum..

Studiile realizate sunt cantitative, de tipul: door to door, business to business, mistery shopper, medical, locatii (pretestari, degustari) sau calitative, de tipul Focus Grup, etc.


CERINTE

Cerinte


- Absolvent(a) studii medii (liceu) sau superioare;
- Persoana dinamica, cu abilitati dezvoltate de comunicare si relationare;
- Foarte buna capacitate organizatorica;
- Responsabilitate;
- Respectarea termenelor de executie.


BENEFICII OFERITE

Oferta (bonusuri, beneficii)

- program de lucru flexibil şi obţinerea unui venit suplimentar în timpul liber corelat cu efortul depus;
-experienta interesanta de lucru cu oamenii;
-un mediu de lucru profesionist si dinamic


DESCRIEREA FIRMEI

ISRA Center este in prezent unul dintre liderii pietei de cercetare de piata din Romania prin expertiza, portofoliul de clienti format din companii de top si excelenta in industria farmaceutica. ISRA Center ofera un portofoliu complet de solutii de cercetare bazat pe metodologii avansate care raspund cu adevarat nevoilor clientilor.

ISRA Center detine o experienta valoroasa pe piata de cercetare de piata din Romania de peste 10 ani, dispunand astfel de o intelegere profunda a pietei.

ISRA Center dispune de expunere internationala, fiind reprezentant exclusiv in Romania al IRIS Network, cea mai larga retea internationala de companii independente de top de cercetare de piata din lume si face parte din asociatii profesionale importante pentru industrie.

ISRA Center este un provider de servicii de cercetare de piata de incredere, flexibil, rapid si transparent, care valorizeaza si incurajeaza pasiunea pentru cercetare si cunoastere, dorinta continuua de a inova si deschiderea fata de noi provocari.

www.isracenter.com