Montatori ascensoare

Manpower Romania

15-02-2017 | EXPIRA LA 17-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Manpower in colaborare cu clientul sau, o companie lider pe piata in domeniul sau de activitate cauta 2 persoane care sa lucreze in echipa la montarea ascensoarelor pe zona Transilvania si Banat.

Persoanele angajate vor lucra in echipa la montarea lifturilor pe zona: Cluj, Oradea, Alba-Iulia, Baia-Mare , Satu-Mare, Bistrita.
- Responsdabilitate pe intreg procesul de montare si asigurarea calitatii si sigurantei
- Montarea echipamentelor respecatand instructiunile
- Consultatrea superiorilor in cazul depistarii unor neconcordante la locul de munca si cautarea unor solutii impreuna cu acesta


CERINTE

Experienta in montare ascensoare minim 3 ani
- Carnet de sofer categoria B
- Disponibilitate deplasare pe zona Transilvania si Banat
-Cunoştinţe de mecanică, hidraulică, electronică;


BENEFICII OFERITE

Salariu motivant
- Prime de performanta
- Masina de serviciu, telefon
- Cazare si diurna in cazul deplasarilor


DESCRIEREA FIRMEI

ManpowerGroup este expertul global privind forța de muncă, creând soluții inovatoare în domeniu de aproape 70 de ani. În calitate de experți în forța de muncă, în fiecare zi conectăm la piața muncii peste 600,000 de persoane cu diverse abilități, într-o varietate de domenii și industrii. Familia brandurilor ManpowerGroup - Manpower, Experis, Right Management și ManpowerGroup Solutions – ajută peste 400,000 de clienți din 80 de țări și teritorii să identifice, atragă, dezvolte și gestioneze talentele de care au nevoie, oferindu-le soluții cuprinzătoare și integrate. ManpowerGroup este prezent în România de aproape 15 ani, susținând performanța, creșterea și și flexibilitatea a peste 350 de companii din toate regiunile și domeniile de activitate și conectând mii de candidați talentați și profesioniști cu experiență la oportunitățile potrivite.