Maistru electromecanic facility

EuroTriade Romania

06-08-2014 | EXPIRA LA 05-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Planificarea si coordonarea intregii activitati de operare, monitorizare, interventie, reparatii si intretinere a instalatiilor si echipamentelor de furnizare a utilitatilor.
Realizarea activitatii de intretinere.
Supravegheaza si evalueaza continuu starea instalatiilor si echipamentelor si propune masuri de remediere precum si graficele zilnice, saptamanale, si lunare pentru interventii.
Organizeaza sistemul de operare si informare, respectarea tuturor instructiunilor transmise de seful ierarhic superior.
Efectueaza analize de stare a echipamentelor si proceselor, prezinta rapoarte referitoare la conditia acestora, face propuneri concrete privind remedierea defectiunilor care afecteaza instalatiile, echipamentele si procesele si stabileste necesarul de piese de schimb.
Raspunde de intocmirea la timp si in cantitatile optime a cererilor de aprovizionare a pieselor de schimb pentru instalatii si echipamente astfel incat sa nu se produca perturbari ale sistemului de productie, evitandu-se crearea de stocuri fara miscare.
Supravegheaza realizarea acticitatii de mentenanta, constatarea si analiza eroilor si defectiunilor, initierea masurilor corective si adaptarea standardelor de intretinere.


CERINTE

Studii in inginerie, maistru sau pregatire tehnica asemanatoare;
Experienta profesionala in domeniul punerii in functiune, operarii si intretinerii instalatiilor si echipamentelor industriale- minim 3 ani;
Cunostinte de specialitate;
Cunostinte operare calculator;
Cunostinte limba germana si/ sau engleza;


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul recrutarii avand o experienta de 6 ani in domeniul automotive si tehnic recrutand pentru pozitii de TOP, MIDDLE management si specialisti.

Tipuri de Job-uri active: Calitate (Management, Specialisti), Embedded SW Engineer, Inginer proces, Engineering Manager, Automatisti in locatii precum jud. Brasov, Timisoara, Arad, jud. Sibiu, judetul Alba.

Mai multe detalii despre noi:
site: http://new2.eurotriade.com/
blog: http://blog.romania.eurotriade.com/
facebook: EuroTriade-Romania

Va recomandam sa trimiteti CV-ul dvs. pe adresa: contact.romania@eurotriade.com pentru o mai buna rezolutie a acestuia.

Freelanceri/ propuneri de afaceri- office.romania@eurotriade.com

[!] Program de recomandari. Cunosti pe cineva potrivit pentru unul dintre posturile noastre? Trimite datele de contact sau CV-ul acestuia si noi te premiem. http://blog.romania.eurotriade.com/?p=71