Electrician Execuție Instalații Iluminat ALBA IULIA

Academia de HR

06-07-2019 | EXPIRA LA 06-07-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, unul dintre cei mai importanți jucători din piața iluminatului profesional din România. Cu o istorie de peste 18 ani, compania se mândrește cu numeroase proiecte atât pentru sectorul public cât și pentru sectorul privat precum:

peste 70.000 puncte luminoase gestionate în 18 ani, în orașe mari din România dintre care peste 24.000 puncte luminoase gestionate prin sisteme smart, de iluminat inteligent (telemanagement)
cele mai multe contracte de smart lighting din România
cel mai diversificat mix de tehnologii de conectivitate și comunicare folosit în proiecte de iluminat inteligent: PLC, RF, GSM-IoT, LoRa
primul oraș din România cu sistem de iluminat public gestionat inteligent în totalitate.
Ce înseamnă iluminat inteligent? Înseamnă printre altele eficiență, costuri reduse, protecția mediului: între 20-40% economii de energie și reduceri emisii CO2.Urmare a acestor proiecte, Clientul nostru este unul din motoarele cele mai importante ale acestei industrii, furnizând clienților săi competențe certificate, soluții integrate de iluminat dar și operare, gestiune și întreținere.

Compania este implicată în unele dintre cele mai mari și inovative proiecte de iluminat din țară. Pentru a enumeră doar câteva dintre tehnologiile integrate: LED, Plug & Play, IoT, telegestiune, asset management, auto-comisionare / notificare / localizare, stâlpi multifuncționali, senzori, CCTV, PHV alături de facilități integrate precum: semaforizare, supraveghere video, comunicare audio / video, butoane de panică, traversări de pietoni inteligente, smart parking, EV charging. Parteneri? Unele dintre cele mai reputate nume la nivel mondial: Schreder, Philips, FlashNet, Ghisamestieri, MK Illumination, Blachere, ELBA, 3M, Sogexi, Dual, CML.

Poduri, drumuri, străzi,, segmente de autostrada, clădiri, orașe – iată ce iluminează compania, proiecte la care este o bucurie să contribui alături de o echipă de profesioniști de top. Mediul de lucru este unul de vârf, oferind angajaților săi climatul organizațional propice dezvoltării și creșterii profesionale. Angajații existenți sunt mândri de proiectele de iluminat realizate de care beneficiază sute de mii de români în fiecare zi: uite, și eu am lucrat aici!
_____

Responsabilitati:
- Coordonarea activităților desfășurate de echipele de lucru și de către subantreprenori privitoare la lucrările încredințate
- Pozarea de cabluri aeriene și subterane
- Montare / demontare de stâlpi
- Montarea de tablouri electrice, cutii de distribuție
- Operațiuni de service pentru instalațiile de iluminat
- Montarea / demontarea de iluminat festiv
- Alte operațiuni conexe execuției instalațiilor electrice
- Activitatea principala se realizează de obicei la exterior, cu auto tip PRB, la înălțime, reprezentând lucrări de iluminat public


CERINTE

- calificare electrician
- autorizatie ANRE IIA / IIB
- carnet conducere B
- disponibilitate pentru călătorii la proiecte (distanțe/durate mici in zona desemnată)


BENEFICII OFERITE

- Telefon mobil, abonament de voce și date
- Autoturism pentru deplasări în interes de serviciu
- Prime de Paște și Crăciun
- Tichete de masă
- Prime și bonusuri obiective de performanță
- 22 zile de concediu/an plătite
- Pachet salarial competitiv

Puteti trimite un CV si pe site-ul nostru:
https://academiadehr.ro/adhr0015-electrician-executie-instalatii-iluminat/


DESCRIEREA FIRMEI

Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. Avem 20 de ani de experiență și sute de proiecte de recrutare de succes! Recrutori Seniori! Domenii recrutare: Vânzări, Management, IT, HR, Financiar, Juridic, Logistică, Inginerie. Facem recrutare cu pasiune, avem rezultate, găsim candidați!