Economist

EuroTriade Romania

03-03-2008 | EXPIRA LA 02-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti efectua opera¿iuni de contabilitate primar¿ ¿i financiar¿. Sunteti responsabil cu executarea înregistr¿ri contabile specifice (operarea tuturor documentelor în ordine cronologic¿, zilnic, eviden¿a clar¿ ¿i corect¿ a datoriilor angaja¿ilor c¿tre societate; îndosarierea si arhivarea corecta a documentelor justificative), veti întocmi evidente si documente contabile specifice in cadrul compartimentului financiar contabil. Sunteti responsabil cu eviden¿a facturilor de la furnizori, de verificarea formei, a con¿inutului ¿i a valorii lor.


CERINTE

Ati terminat o facultate cu profil economic, specializarea contabilitate Aveti cuno¿tin¿e de operare PC – EXCEL (obligatoriu), WORDm si 2 ani vechime intr-un post similar.
Cunoa¿terea limbii engleze constituie un avantaj. Sunteti o persoana meticuloasa, atenta la detalii, corecta, aveti ini¿iativ¿, spirit de r¿spundere, orientare spre rezultate.


BENEFICII OFERITE

Posibilit¿¿i reale de perfec¿ionare profesionala si promovare
Pachet salarial atractiv, bonuri de masa, transport gratuit, telefon de serviciu , masa de prânz.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.