Croitoreasa

Mendola Pro

25-09-2012 | EXPIRA LA 27-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pozitia este axata pe doua activitati principale:

- vanzare de servicii si produse din magazinul Nobila Casa, ceea ce implica si consultarea, consilierea clientilor la cumparaturi, respectiv la comenzi de perdele si draperii

- Coaserea perdelelor/draperiilor in magazinul Nobila Casa in functie de cerintele clientilor, respectand politica firmei


CERINTE

Suntem in cautarea a 3 croitorese, din care:

2 persoane pentru magazinul Nobila Casa din Shopping City Sibiu
+1 persoana pentru magazinul Nobila Casa din Alba Mall, Alba Iulia.

Toate cele trei pozitii sunt nou create, iar ocuparea lor este urgenta.

Cerintele postului:

- Experienta in croire si cusut SAU afinitate dovedita, interes pentru acest domeniu, fara o experienta profesionala
- Abilitati de comunicare si relationare
- Munca in echipa


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa
- mediu de lucru dinamic
- echipa tanara


DESCRIEREA FIRMEI

Mendola Pro isi desfasoara activitatea in domeniul decoratiunilor interioare. Prin magazinele noastre Nobila Casa si colaboratori, se adreseaza clientelei interesate de ceramica, portelan, articole decorative, tablouri , materiale decor pentru perdele, draperii si tapiterii, cat si printr-o gama variata de galerii si accesorii destinate decorarii ferestrelor sau a incaperilor.
Ornamentele din sortimentatie pot completa si infrumuseta orice incapere a casei, fac ca evenimentele din viata fiecaruia dintre noi sa devina si mai deosebite. Produsele de decor pot deveni cadouri ideale pentru orice ocazie speciala.
Calitatea serviciilor oferite a fost dintotdeauna vazuta drept factor cheie in determinarea satisfactiei clientilor, astfel punem mare accent pe dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri.