Brokeri in asigurari si intermedieri credite

George New Broker de Asigurare SRL

07-01-2016 | EXPIRA LA 09-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cu sau fara experienta in domeniul asigurarilor, la noi cel mai important lucru este ca tu sa-ti doresti in fiecare zi sa fi mai bun. Pe acest principiu functioneaza si societatea din care facem parte, Destine Broker de Asigurari, care, de la an la an a devenit tot mai buna si isi propune in viitor sa devina cea mai buna.
Ai incredere in tine? Daca ai incredere in ceea ce faci, vei fi remarcat. Iar daca vei fi remarcat vei avea credibilitate si vei reusi sa vinzi cu succes orice produs in domeniul asigurarilor.
Ai calitati de lider? Poti sa-ti formezi in cadrul companiei noastre o echipa pe care o poti cordona si care iti va aduce multe beneficii si oportunitati
Ai abilitati de comunicare? Este un aspect foarte important in domeniul vanzarilor, iar domeniul asigurarilor nu face exceptie de la aceasta regula!
Esti flexibil ? Este super ok, deoarece te vei adapta mereu de la client la client in functie de cerintele fiecaruia in parte.
Daca beneficiezi de aceste calitati, te asteptam sa faci parte din echipa noastra.


CERINTE

Intra in echipa noastra si beneficiezi mereu de suportul si sprijinul nostru. Indiferent daca ai sau nu ai experienta in acest domeniu, suntem mereu langa tine sa te ajutam sa cresti si sa te dezvolti profesional.
Iti oferim o gama completa de servicii si produse de asigurare si o oferta competitiva capabila sa satisfaca orice nevoie a oricarui client.
Ai parte de cele mai bune comisoane, plata se face mereu la timp, la noi poti sa beneficiezi de concursuri care iti pot aduce o serie de beneficii non financiare (excursii, premii, distincii, etc.)
Poti participa la diverse seminarii organizate de compania Destine Holding, din care poti invata cum sa-ti imbunatatesti tacticile de vanzare si sa-ti cresti portofoliul de clienti.
Iti oferim suport logistic si operational, suport in activitatea de ofertare si vanzare (platforma online de emitere polite si pregatire profesionala, materiale suport vanzare si marketing, etc)


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem parteneri Destine Broker de Asigurare, companie nationala aflata in top 3 brokeri din Romania. Intermediem toate tipurile de asigurari (RCA si CASCO, Asigurari de Viata, Accidente si Sanatate, Asigurari Locuinte si Bunuri, Asigurari calatorii in strainatate, Asigurari CMR si CARGO, Asigurari Garantii si IMM, Asigurari Raspunderi civile), pensii private si credite. Numarul de asigurati de catre Destine Broker de Asigurare depaseste numarul de 500.000. Fi si tu parte din cea mai frumoasa echipa de brokeraj din Romania!