Angajam lucrator in depozit - Alba Iulia

Misavan Trading SRL

22-11-2023 | EXPIRA LA 06-12-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Misavan are o misiune ambițioasă - să Trecem Romania pe curat! Iar pentru asta, avem nevoie de o persoană harnică și atentă la detalii pentru a se alătura echipei noastre de la punctul de lucru Alba Iulia!

Ce vei face:
Vei încărca / descărca marfa din dube sau camioane, vei selecta și pregăti produse pentru a fi expediate către clienții noștri (solutii de curatat, detergenti, produse din hârtie, lavete, mopuri, găleți);
Vei deveni expert în manevrarea eficientă a lizelor manuale și electrice - nicio provocare nu va fi prea mare pentru tine!
Vei învăța să lucrezi cu sistemul WMS (cititoare de coduri de bare) - noi îți oferim pregătirea necesară!


CERINTE

Experiența anterioară în domeniu este un avantaj, dar nu este o cerință. Vom fi încântați să te învățăm tot ce trebuie să știi.
Te angajăm pe tine, dacă ai domiciliul stabil în oraș.


BENEFICII OFERITE

Un program de lucru de luni până vineri, 8 ore pe zi, pentru a-ți permite să te bucuri de timp liber la sfârșit de săptămână;
Bonuri de masă;
Transportul către depozitul nostru este asigurat, pentru a-ți face drumul mai ușor și mai plăcut.
Și ca un bonus suplimentar, vei primi o reducere specială la achiziția de produse Misavan - pentru ca propria ta casă să strălucească cu produse de top!


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienţă de 20 ani ca furnizor de produse de curăţenie, ne orientăm activitatea către mai multe direcţii business: retail, HoReCa, medical, office, diferite industrii. Portofoliul cuprinde produse de curăţenie, menaj, produse din hârtie şi plastic, produse de ambalare, din carton şi unică folosinţă, candele şi dispensere.
Ne dorim sa #trecem Romania pe curat!